rppc 1   (62).JPG  .JPG

Offshore Wind Handelsmissie

2019-03-05T00:00:00 2019-03-06T00:00:00
Bremen, Duitsland


Offshore handelsmissie in Bremen

Wilt u zakendoen in Duitsland, bestaande contacten uitbreiden of innovatiesamenwerking starten? Ga dan op 5 en 6 maart mee met de handelsmissie naar Bremen met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

De missie loopt parallel aan het werkbezoek dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan Bremen en Bremerhaven brengen. De Koning en Koningin zijn aanwezig bij enkele programmaonderdelen van de missie.

De missie geeft u de gelegenheid om in contact te komen met potentiële Duitse (zaken)partners. U krijgt ook een goed beeld van de mogelijkheden die de deelstaat Bremen u te bieden heeft. In het bijzonder geeft deze missie u als bedrijf of kennisinstelling, de kans om deze specifieke markten te verkennen.

De missie omvat verschillende programmaonderdelen, zoals:
- seminar(s) en/of workshop(s);
- bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen;
- Holland Trade Dinner; en
- netwerkevenementen.

Voor wie?
RVO en NWEA hebben ons gevraagd de handelmissie onder de aandacht te brengen bij de leden van de Offshore Community Rotterdam. Vanuit deze community zal er een delegatie afreizen naar Bremen. Ook u kunt hierbij aansluiten. Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn op het gebied van Offshore Wind

Aanmelden?
Heeft u interesse in het deelnemen aan deze handelsmissie? Neem dan contact op met Chris van der Deijl, Community Manager bij de RPPC. Download hier het volledige programma (Engels). Inschrijven kan tot 28 januari.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...