RoyBorghoutsFotografie-181023-RPPC&OffshoreEnergy18-122

Offshore Energy Amsterdam

2021-10-26T16:00:00 2021-10-26T18:00:00
Rai Amsterdam

Side events op het Rotterdam-paviljoen

Op 26 en 27 oktober neemt de Offshore Community Rotterdam met zo'n 35 leden deel aan de Offshore Energy in Amsterdam. Het Port of Rotterdam-paviljoen is te vinden in de Europahal (hal 1) met standnummer 1.529 en de daarbij omliggende stands.

Nieuw op het paviljoen is onze studio, waar bezoekers kunnen reageren op een aantal pittige stellingen die ons allemaal aangaan in de offshore industrie. Alle content wordt direct geëdit en beschikbaar gesteld voor LinkedIn. 

Dag 1 - 26 oktober
Iedere editie van Offshore Energy vieren wij onze verjaardag, want hier is ooit de Offshore Community Rotterdam ontstaan. Direct na de opening is er daarom voor iedereen koffie met gebak! We sluiten de eerste beursdag met met een netwerkborrel, waar net als voorgaande edities Hans Worst de bezoekers trakteert op een échte Rotterdamse RotDog.

Dag 2 - 27 oktober
Ook de tweede beursdag in Amsterdam krijgt een meer dan Rotterdamse tintje. Niemand minder dan Roel Pot geeft de bezoekers een cursus Rotterdams en sluit af met een aantal rondjes 'helmpje op, helmpje af' waarbij waanzinnig leuke prijzen te winnen zijn.


Bestel jouw kaart met korting

Sinds dit jaar moet je toegang betalen voor deze beurs. Leden van RPPC kunnen via ons kaarten met korting bestellen. Meld je aan via onderstaande knop en je ontvangt een kortingscode waarmee je 75% korting krijgt op een toegangskaart. Een deel van deze korting wordt bijgedragen door RPPC, als onderdeel van het lidmaatschap. We hebben een beperkt aantal kaarten hiervoor gereserveerd, dus op=op.

202106ID-142_OFFSHORE_ENERGY_21_SOCIALS_LKDIN_HbR.jpg

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...