HERO-jubileumdiner

Offshore Community Jubileumdiner

2022-11-15T17:30:00 2022-11-15T21:30:00
Café Restaurant Courzand Rotterdam

Vijf jaar Offshore Community Rotterdam!

Het is alweer vijf jaar geleden dat we met een groep geïnteresseerden samenkwamen bij STC-KNRM, om onze plannen voor de nieuwe Offshore Community te presenteren. Met een letterlijke sprong in het diepe gingen wij met een aantal enthousiaste leden aan de slag en sloten er in rap tempo steeds meer nieuwe leden aan. 


Terug op het oude nest

Inmiddels zijn we alweer 9 beurzen, tientallen netwerkbijeenkomsten en zeker 100 leden verder wanneer we onze vijfde verjaardag gaan vieren. En natuurlijk gaan we dit doen bij Café Restaurant Courzand, waar al een aantal legendarische eindejaarsdiners hebben plaatsgevonden (hohoho..).


Laat je verrassen

Hoe de avond er verder precies uit komt te zien, dat is nog even een verrassing. Toch adviseren wij jou - als lid van de Offshore Community Rotterdam - om je wel alvast aan te melden. We hebben maximaal 80 plekken beschikbaar. 


Meld je nu aan

Wij kijken uit naar je aanmelding! Deelname is alleen voor leden en genodigden van de Offshore Community Rotterdam / RPPC. Kosten bedragen € 25,55 per persoon voor een compleet verzorgde avond.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...