HERO vdGRIJP

UITGESTELD: Offshore Community Borrel Ontdekt de Drechtsteden

2020-04-17T14:00:00 2020-04-17T19:00:00
VandeGrijp Papendrecht

uitgesteld

De maritieme maakindustrie en waterbouw in de Drechtsteden is van oudsher sterk. De regio biedt ruimte aan circa 1.000 maritieme bedrijven waarin zo'n 7.500 mensen werkzaam zijn. Een deel van die bedrijven is internationaal toonaangevend. Daarnaast zijn er veel kleinere bedrijven in deze sector en in de aanverwante maritieme dienstverlening actief. Het is een hecht cluster met onderlinge relaties op het gebied van toeleveranties, innovatie, co-creatie en opleidingsfaciliteiten.

Sinds de start van de Offshore Community Rotterdam zien wij ook steeds meer maritieme en maakbedrijven uit de Drechtstreden actief aansluiten bij het netwerk van RPPC. Voorbeelden zijn onder andere VandeGrijp (Papendrecht), Koninklijke Van der Wees Groep (Papendrecht), Safeway (Dordrecht) en Muller (Dordrecht).

In samenwerking met Deal Drecht Cities organiseren wij een rondvaart door de Drechtsteden en bekijken we vanaf het water bedrijven als Royal IHC en Boskalis. Tijdens de rondvaart wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen in de Drechtsteden en die van de maritieme industie.


VandeGrijp: Groots in maatwerk

Na de rondvaart kunt u aansluiten bij een bedrijfsbezoek aan VandeGrijp. VandeGrijp is gespecialiseerd in de productie van stalen buizen, palen en maatwerkconstructies. VandeGrijp heeft een terrein van 85.000m2 met een eigen werkkade en drie aparte productiehallen. Hier worden projecten uitgevoerd voor toonaangevende offshorebedrijven waaronder Boskalis, Seaway Heavy Lifting, Van Oord, DAMEN en Heerema Marine Contractors. Tijdens de rondleiding krijgt u de kans voor een uniek kijkje in de keuken bij VandeGrijp, waar we van dichtbij het productieproces kunnen aanschouwen.

Update Offshore Energy Amsterdam

Tijdens het bezoek aan VandeGrijp praten wij u bij over onze deelname aan Offshore Energy Amsterdam. We presenteren het finale standontwerp en de indeling van de ruim 40 participanten.

We sluiten deze inspirerende middag af met een netwerkborrel, aangeboden door VandeGrijp.

Locatie (opstapplaats rondvaart en bedrijfsbezoek)

VandeGrijp
Rietgorsweg 11, Papendrecht
Er zijn hier (gratis) parkeerplaatsen aanwezig

Voor wie?

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor de leden van de Offshore Community Rotterdam / RPPC en havengerelateerde bedrijven gevestigd in de Drechtsteden.

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) is er besloten om deze bijeenkomst niet door te laten gaan.

Uiteraard brengen wij u op de hoogte wanneer er een nieuwe datum is vastgesteld.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
Programma
17-04-2020
14:00 - 14:30 uur
Verzamelen voor rondvaart
14:30 - 15:30 uur
Rondvaart Drechtsteden
15:30 - 16:00 uur
Ontvangst VandeGrijp
16:00 - 17:30 uur
Presentaties met rondleiding
17:30 - 19:00 uur
Offshore Community Borrel