HERO-MV2-D

Masterclass Digitalisation of Ports

2021-05-19T12:00:00 2021-05-19T13:00:00
Online

Digitalisation of Ports

Digitalisering is niet meer weg te denken en tegelijkertijd zo’n kapstokbegrip dat het ontastbaar wordt. Data is de nieuwe ladingstroom, wordt wel eens gezegd. Tijdens deze Masterclass Digitalisation of Ports, nemen Manuel Martinez van onderzoeksinstituut STC NESTRA en Vincent Campfens van Havenbedrijf Rotterdam jou mee in de snel veranderende wereld in de haven-digitalisering.

Wat wordt hieronder verstaan, waarom krijgt het zoveel aandacht? Tijdens deze Masterclass krijg je een actueel beeld van wat er verandert én hoe de Rotterdamse haven daarop inspeelt. Hoor tijdens de lunch alles over welke kansen én uitdagingen dit biedt voor RPPC-community en hoe we als haven-community hierop in kunnen spelen.

Manuel Martinez de Ubago werkt als projectmanager bij onderzoeksinstituut STC NESTRA, onderdeel van de STC Group. Met zijn Spaanse achtergrond en Master van de TU Delft, focust Manuel zich nu op consultancy en human capital in de transportsector, met specifiek de interessegebieden, Innovatie en Digitalisering.

Vincent Campfens is al zijn hele loopbaan geïnteresseerd in de toepassingen die IT biedt, sinds 2015 als digital strategy manager bij het Havenbedrijf Rotterdam. Hier zoekt Vincent actief naar nieuwe IT-ontwikkelingen en hoe deze naar het haven-industrieel complex vertaald kunnen worden.

Beide presentatoren hebben eerder samengewerkt bij verschillende cursussen rondom dit onderwerp.

Na deze masterclass ga je geïnspireerd weer achter de computer zitten om te bekijken hoe jouw organisatie aan kan takken bij de verdere digitalising van onze sector. Gezien de achtergrond van Manuel, zal deze Masterclass in het Engels zijn.


DATUM / TIJD

Woensdag 19 mei van 12.00 - 13.00 uur


HOE WERKT HET?

Voor aanvang ontvang je een mail met daarin een link die toegang geeft tot deze interactieve online bijeenkomst. We maken hiervoor gebruik van Zoom Webinars. Deelname is gratis

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...