HERO Eindejaarsdiner 2

Kook je eigen eindejaarsdiner

2021-12-17T00:00:00 2021-12-17T00:00:00
Locatie: Ta maison

Eindejaarsdiner 'cuisinez-le vous-même!'

Net als afgelopen jaar gaan we weer lekker koken met elkaar. Iedereen vanuit huis, wie je als gast uitnodigt aan tafel is helemaal aan jou! Vrijdag 17 december om 17.00 uur geven wij het startschot voor een unieke culinaire hands-on beleving. Op basis van prachtige ingrediënten, duidelijke receptuur en een efficiënt werkschema ga jij - of iemand uit jouw omgeving - aan de gang met de bereiding van een volwaardig 3-gangendiner voor 2 of 4 personen. Gedurende de voorbereiding is onze chef-kok bereikbaar voor vragen of ondersteuning en kan je enkele instructiefilmpjes kijken. Daarnaast organiseren we een gezamenlijk proost-moment.


HOE GAAT DAT ALLEMAAL IN Z’N WERK?

Let op: maandag 6 december moeten wij de aantallen doorgeven aan onze chef-kok. Na die tijd kunnen wij geen pakket meer garanderen.

Na aanmelding ontvang je van ons alle benodigde informatie. Op donderdag 16 december haal je jouw pakket met ingrediënten en andere benodigdheden volledig corona-proof op. Dit zal ook nu weer plaatsvinden bij Condor Heavy Services op Rotterdam Heijplaat, waar wij een 'drive thru' opzetten.

Vrijdag 17 december om 17.00 starten we gezamenlijk de workshop. Je hoeft geen culinair wonder te zijn om het diner te bereiden en je kunt uiteraard ook gezellige assistentie uit uw omgeving inschakelen. Na ongeveer 1,5 uur kan je het voorgerecht op tafel zetten en daarna volgen de andere gangen. Bij het serveren van het voorgerecht proosten we met elkaar alvast op het nieuwe jaar. Door dit in gezamenlijkheid te doen, hebben we toch nog even op laagdrempelige wijze contact met elkaar!


EÉN RESERVERING PER BEDRIJF

Je kunt kosteloos één reservering plaatsen, dus je zou ook een collega kunnen aanmelden. Wil je één extra pakket bestellen? Dat kan, voor een gereduceerd bedrag van € 35,- voor 2 personen of € 50,- voor 4 personen.

Vanuit een groepsapp verzorgen wij enkele contactmomenten en instructies, uiteraard kan je in alle vrijheid het diner in persoonlijke kring nuttigen.


VOORKOM VERSPILLING

In principe is het diner kosteloos. Als je je aanmeldt en het pakket niet ophaalt, zijn wij genoodzaakt om een deel van de kosten (€ 50,-) in rekening te brengen. Het pakket is zorgvuldig samengesteld met bijzondere producten met beperkte houdbaarheid. Help ons om verspilling te voorkomen!

Overigens kan je, wanneer het niet uitkomt op vrijdag 17 december, het diner ook nog zaterdag 18 december bereiden. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Het team van RPPC wenst je alvast smakelijk eten!

Terugblik 'Kook je eigen eindejaarsdiner 2020'

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...