HERO-2000x1000-Haventennis

RPPC Haventennistoernooi

2021-06-24T16:30:00 2021-06-24T19:00:00
TCN - Nieuwerkerk aan den IJssel

Game, Chat, Match!

Altijd al met je collega’s uit de Rotterdamse haven een balletje willen slaan? Meld je dan nu aan voor hét Haventennistoernooi (dubbel) op donderdag 24 juni. Geheel in lijn met alle COVID19-maatregelen is de organisatie van een evenement in de buitenlucht. In 2019 organiseerden wij het eerste Haventennisnooi waar ruim 30 personen aan deelnamen. Met de ervaringen die wij als RPPC hebben opgedaan bij de organisatie van COVID-proof events - in combinatie met de regels die getroffen zijn door de tennisbond KNLTB - zien wij dit als dé gelegenheid om onze leden weer op sportieve wijze bij elkaar te brengen. 


Hoe werkt het?

Ervaren tennissers worden ingedeeld in het dubbeltoernooi op sterkte. Je kan je opgeven als koppel, heb je geen dubbelpartner dan verzorgen wij een goede match.


Clinic

Ben je nog geen ervaren tennisser, of heb je al een lange tijd niet meer op de baan gestaan? Meld je dan aan voor een leuke clinic, verzorgd door tennisschool ReturnTennis. Aansluitend speel je een onderling toernooi.


Programma
  • 15.30 uur – inloop
  • 16.00 uur – aanvang toernooi / clinic
  • 18.30 uur – prijsuitreiking met BBQ
  • 19.30 uur – einde programma


Last van een slepende blessure, of gewoon geen zin om op de baan te staan? Liefhebbers van gezelligheid kunnen komen kijken en deelnemen aan de BBQ. Tot ziens op 24 juni? Meld je nu aan!

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...