HERO - Het Kasteel (2)

Havencafé bij Sparta Rotterdam (met wedstrijd)

2022-10-29T16:30:00 2022-10-29T22:00:00
Sparta Rotterdam

netwerken, inspireren en voetbal kijken!

Zaterdag 29 oktober openen Sparta Rotterdam en Rotterdam Port Promotion Council het Sparta Havencafé, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. RPPC-leden en havenleden van de Sparta Business Club kunnen elkaar hier ontmoeten en praten over de belangrijkste hoofd- en bijzaken in het leven; de haven én voetbal! Dat Leo Ruijs het Havencafé opent is natuurlijk fantastisch, maar ook heel erg logisch. Want naast zijn functie als CEO bij ECT Rotterdam, is hij ook voorzitter bij Sparta Rotterdam én bestuurslid bij Rotterdam Port Promotion Council.


Groot, groter, grootst? 

Iedereen weet dat Rotterdam de grootste haven van Europe heeft, vroeger zelfs de grootste ter wereld. De schepen worden groter, de volumes nemen toe. Wat betekent dit eigenlijk voor de positie van Rotterdam? Hoe staan we ervoor ten opzichte van andere havens in Europa én in de wereld? Kunnen wij nog wel mee en willen wij nog wel mee in de schaalvergroting waaraan geen einde lijkt te komen? Leo heeft in zijn 20 jaar bij ECT de haven, de logistieke sector en de wereld om zich heen flink zien veranderen. Hij zal de bezoekers een inkijkje geven in de wereld van de containeroverslag en zijn visie delen op de toekomst. Bezoekers krijgen voldoende gelegenheid vragen te stellen en meningen te delen. 


Netwerken, burgertje, voetbal!

Na de plenaire sessie verplaatsen we met de groep naar de burgerbar in de Jupiler Lounge voor een hapje en een drankje, waar je verder kunt netwerken met de overige deelnemers. De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard bekijk je vanaf luxe Business Seats op het Ereterras.

Wil jij kennismaken met de leden van RPPC én de havenleden van de Sparta Business Club? Meld je dan nu aan! Deelnamekosten zijn slechts € 30,- voor het eten en drinken. De Business Seats worden daarbij kosteloos aangeboden door Sparta Rotterdam. Dit evenement is alleen voor leden van RPPC en de Sparta Business Club. 

Hopelijk tot 29 oktober op Het Kasteel!

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...