20220527_132018

European Commodities Exchange 2022

2022-10-06T00:00:00 2022-10-07T00:00:00
Valencia Spanje

European Commodities Exchange

De Europese Warenbeurs (European Commodities Exchange) is de belangrijkste ontmoetingsplek voor de agri sector en vindt dit jaar plaats op 6 en 7 oktober in Valencia (Spanje). RPPC verzorgt het Port of Rotterdam Agri Pavilion waar onze leden bij kunnen aansluiten.

De Europese Warenbeurs (European Commodities Exchange) is de belangrijkste ontmoetingsplek voor de agri sector en vindt dit jaar plaats op 6 en 7 oktober in Valencia. RPPC verzorgt het Port of Rotterdam Agri Pavilion waar onze leden bij kunnen aansluiten.

Ieder jaar komt de voltallige internationale agri sector tezamen op de Europese Warenbeurs. Veel handelshuizen, producenten, verbruikers en makelaars zijn van de partij. Ook financiële dienstverleners, terminal operators, graanfactors, controlebedrijven, ship brokers, ship owners en de verschillende modaliteiten zijn vertegenwoordigd.

We hebben een mooie plek weten te bemachtigen centraal in de beurshal (A02). Het wordt een echte netwerkstand voorzien van een bar, een ludieke publiekstrekker (meer informatie hierover volgt) en uiteraard de uitingen van de deelnemende partijen.

Op de eerste beursdag op 6 oktober is er een netwerkborrel en na afloop van deze eerste beursdag organiseren wij op een externe locatie een netwerkdiner voor onder andere de deelnemende leden aan het paviljoen.

Sluit aan bij het Rotterdam Agri Pavilion en zet samen met ons jouw bedrijf én de Rotterdamse haven op de kaart tijdens deze Europese Warenbeurs in Valencia! Alle aanvullende informatie, kosten en deelnamemogelijkheden tref je aan onder de aanmeldknop.

Meld je nu aan!

Note: Aanmeldingen vóór 1 juli, 2022 worden vermeld in de exposantencatalogus (hard copy). Bij aanmelding na 1 juli kan opname in de exposantencatalogus niet worden gegarandeerd. Aan vermelding op de website en beursapp is geen deadline verbonden.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...