Offshore Community Rotterdam, offshoer diner

Eindejaarsdiner Offshore Community

2019-12-10T00:00:00 2019-12-10T00:00:00
Courzand Rotterdam

EINDEJAARSDINER

Het tweede kalenderjaar van de Offshore Community Rotterdam zit er bijna op. Na diverse bedrijfs- en havenbezoeken, beursdeelnames en netwerkbijeenkomsten, sluiten wij graag het jaar met u af tijdens het eindejaarsdiner. U bent van harte welkom op dinsdag 10 december in Restaurant Courzand.

Het tweede kalenderjaar van de Offshore Community Rotterdam zit er bijna op. Na diverse bedrijfs- en havenbezoeken, beursdeelnames en netwerkbijeenkomsten, sluiten wij graag het jaar met u af tijdens het eindejaarsdiner. U bent van harte welkom op dinsdag 10 december in Restaurant Courzand.

Deze avond blikken wij ook vooruit naar het nieuwe jaar. Wat staat er te gebeuren in de Rotterdamse havenregio, wat zijn de ontwikkelingen in onze industrie, en wat kunt u van de Offshore Community Rotterdam verwachten in 2020? U hoort het allemaal tijdens het eindejaarsdiner. 

Diner
U krijgt een goed verzorgd 3-gangendiner aangeboden, zoals u dat van Courzand kunt verwachten. Voor een bescheiden eigen bijdrage van € 37,50 p.p. bent u samen met uw collega's of introducés van harte welkom. Aanmelden kan tot 30 november.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...