rppc-header (2)

Eindejaarsdiner Offshore Community

2019-12-10T00:00:00 2019-12-10T00:00:00
Courzand Rotterdam

EINDEJAARSDINER

Het tweede kalenderjaar van de Offshore Community Rotterdam zit er bijna op. Na diverse bedrijfs- en havenbezoeken, beursdeelnames en netwerkbijeenkomsten, sluiten wij graag het jaar met u af tijdens het eindejaarsdiner. U bent van harte welkom op dinsdag 10 december in Restaurant Courzand.

Het tweede kalenderjaar van de Offshore Community Rotterdam zit er bijna op. Na diverse bedrijfs- en havenbezoeken, beursdeelnames en netwerkbijeenkomsten, sluiten wij graag het jaar met u af tijdens het eindejaarsdiner. U bent van harte welkom op dinsdag 10 december in Restaurant Courzand.

Laten we als community gezamenlijk terugkijken op afgelopen jaar, maar ook plan de campagne maken voor 2020. Wij vertellen graag over de plannen en evenementen van de Offshore Community Rotterdam komend jaar.

Mocht u een introducé willen meenemen, zijn deze uiteraard van harte welkom. Het gaat immers binnen RPPC om het verbinden van leden en andere haven-stakeholders binnen onze communities.

Diner
U krijgt een goed verzorgd 3-gangendiner aangeboden, zoals u dat van Courzand kunt verwachten. Voor een bescheiden eigen bijdrage van € 37,50 p.p. bent u samen met uw collega's of introducés van harte welkom. Aanmelden kan tot vrijdag 6 december.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...