BlueCity-INVITATION

Een verandering van tijdperk

2022-09-05T15:30:00 2022-09-05T18:30:00
BLUECITY Rotterdam

Een verandering van tijdperk
BLUECITY

CARU Containers nodigt de leden van RPPC uit voor een inspirerende middag:

De wereld verandert en we staan voor maatschappelijke en ecologische uitdagingen waar we allemaal mee te maken krijgen. Daarom vinden wij het belangrijk om na te denken over de toekomst. Hoe speel je met je bedrijf in op dit nieuwe tijdperk? En wat kan je zelf doen?

CARU Containers heeft Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid, gevraagd om zijn visie te delen op de veranderingen in de wereld zoals o.a. de energie-, grondstoffen- en circulaire transitie. Jan is een internationale autoriteit in zijn vakgebied en publiceerde honderden wetenschappelijke artikelen en tientallen boeken. Neem alvast een kijkje op zijn website: https://www.janrotmans.nl/en/

Ben je benieuwd naar zijn verhaal? CARU Containers nodigt je graag uit voor dit evenement met onze collega’s, partners en andere zakenrelaties, wat plaats zal vinden in BlueCity: dé voorbeeld stad voor de circulaire economie.

Het programma

15:30 Inloop
15:45 Welkomstwoord
16:00 Keynote hoogleraar Jan Rotmans
17:30 Netwerk borrel met hapje en uitzicht op de skyline van Rotterdam
18:30 Einde

Datum & Tijd

Maandag 5 september
15.30 - 18.30

Locatie

BlueCity - Balzaal
Maasboulevard 100, 3063 NS Rotterdam

Geef je aanwezigheid uiterlijk 29 augustus door via de onderstaande button. Er is meer dan voldoende ruimte, dus ook leuk als je een introducé mee wilt nemen!

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...