HERO Crash Course

Crash Course: Havenlogistiek

2021-03-04T16:00:00 2021-03-04T17:00:00
Online

Wie, wat, waar en hoe in de Rotterdamse haven

Hoe verloopt het nautische proces in de Rotterdamse haven? Wat doet een cargadoor nou eigenlijk precies? En een stuwadoor? Welke partijen zijn er betrokken bij de logistieke afhandeling van de goederen? Welke modaliteiten komen hierbij kijken? Wanneer komt de douane in beeld? En wat is de rol van het Havenbedrijf in dit geheel?

Deze vragen worden allemaal behandeld tijdens de Online Crash Course 'Havenlogistiek', verzorgd door RPPC in samenwerking met STC Publishing. Nuttig voor je nieuwe medewerkers, maar ook leuk voor de ervaren havencollega's die weer hun kennis willen bijschaven. Onder begeleiding van vakdocenten én iedere editie een gastspreker uit de praktijk, word je weer even helemaal bijgepraat over de diverse disciplines in de Rotterdamse haven. Dit doen wij tijdens vijf inspirerende, online colleges van een uur.


thema's en colleges

Deze cursus wordt verdeeld over vijf bijeenkomsten:

  • Donderdag 4 maart: Logistieke functies
  • Donderdag 18 maart: Modaliteiten en achterlandverbindingen
  • Donderdag 1 april: Nautische dienstverleners
  • Donderdag 15 april: Ladingstromen
  • Donderdag 29 april: Services en autoriteiten

Iedere deelnemer ontvangt een getuigschrift (bij deelname aan minimaal 4 bijeenkomsten).


HOE WERKT HET?

Voor aanvang ontvang je een mail met daarin een link die toegang geeft tot deze interactieve online bijeenkomst. We maken hiervoor gebruik van Zoom Webinars.


Kosten en boek 'Havenlogistiek' 

De kosten bedragen € 55,- voor de eerst aanmelding. Vanaf de tweede aanmelding ontvang je 50% korting op de deelnamekosten, dus € 27,50 per persoon. Hierbij ontvang je het boek 'Havenlogistiek' ter waarde van € 44,- op het door jou aangegeven adres. 


Aanmelden

Om het boek tijdig te ontvangen voor het eerste deel, verzoeken wij je om jezelf en/of je collega's uiterlijk 25 februari aan te melden.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...