background-1

China International Logistics Fair

2019-10-10T00:00:00 2019-10-15T00:00:00
Guangzhou China


Ga mee op missie naar China

De afgelopen 2 jaar hebben wij, samen met de haven van Rotterdam, Schiphol en Rotterdam Port Promotion Council, een missie georganiseerd naar China. Vanwege de bijzonder positieve reacties die wij na afloop van deze reizen ontvingen, zullen we deze missie ook in 2019 organiseren.

De reis start op dinsdagavond 8 oktober in Guangzhou met een kennismakingsdiner, op woensdag 9 oktober gevolgd door een seminar, een netwerklunch en bedrijfsbezoeken. Vervolgens bemannen we van 10 tot en met 12 oktober een Holland stand op de CHINA INTERNATIONAL LOGISTICS FAIR (CILF) in Shenzhen. Uiteraard zijn ook hier volop netwerkmomenten in het programma opgenomen. 12 oktober reizen we door naar Shanghai. Na een cultureel programma op zondag 13 oktober organiseren we op 14 oktober een aantal bedrijfsbezoeken en netwerkevents. Bij voldoende deelnemers wordt het programma uitgebreid met een extra dag in Hangzhou, waar wij dan ook een seminar en netwerkevent zullen organiseren. Op woensdag vliegt u terug naar Nederland.

Wat levert deze reis u op?

  • Veel mogelijkheden voor contacten met Chinese verladers, exporteurs en forwarders, veelal MKB, tijdens netwerkevents en op de beurs. Uit enquêtes van eerdere reizen blijkt dat de meeste deelnemers verschillende leads identificeren tijdens deze reis.
  • Exposure van uw organisatie via het missieboekje en door logovermelding en mogelijkheid om PR film te laten zien in de stand op de beurs.
  • Uitstekende onderlinge netwerkgelegenheden met een brede vertegenwoordiging van de Nederlandse logistieke sector.
  • Voor organisaties die nog niet of weinig actief zijn in China is deze reis een uitstekende kennismaking met de mogelijkheden die in China liggen.

De kosten voor deelname aan deze reis bedragen € 2.250,00 per persoon. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Wij nemen een aantal kamers in optie bij hotels in Guangzhou, Shenzhen, Shanghai en Hangzhou, tegen gunstige tarieven. Nadere informatie hierover volgt. De rest van het programma wordt voor u geregeld, inclusief de Holland stand. Er kunnen per organisatie 2 personen deelnemen aan deze reis. Mocht u niet meegaan naar Shanghai (en Hangzhou) dan bedragen de kosten EUR 1.850 per persoon.

Wat krijgt u voor deze bijdrage?

  • Deelname aan alle netwerkevents (4) en seminars (2) (indien Hangzhou doorgang vindt)
  • Gratis toegang tot de beurs en exposure op de stand (zie hierboven)
  • Drie diners met de delegatie
  • Cultureel programma in Shanghai
  • Alle transfers in China (m.u.v. binnenlandse vluchten)

Wanneer uw bedrijf voldoet aan bepaalde voorwaarden is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een missievoucher. Met deze missievoucher kunt u tot 50% van de kosten voor de beursdeelname (ex. reis- en verblijfskosten) terugvorderen. Meer informatie hierover kunt u vinden op de site van de RVO.

Wilt u gebruikmaken van een missievoucher, dan kunt u dit zelf regelen op de site van de RVO. Komt u er niet uit of wilt u dit uit handen geven? Dan kunnen wij u in contact brengen met een tussenpersoon die dit voor u regelt.

Wees er snel bij want we verwachten wederom veel belangstelling voor deze reis. En vol is vol! Inschrijven is mogelijk tot 3 mei 2019. 27 mei van 15.00 tot 17.00 uur organiseren wij een kick-off bijeenkomst voor de hele groep waarin alle praktische en organisatorische zaken worden doorgesproken. Noteert u deze datum vast in uw agenda?

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...