HERO-maritiem

Online speeddaten in 'Café Maritiem'

2022-02-11T11:00:00 2022-02-11T12:30:00
Online

Café Maritiem

Op 13 januari lanceerden classificatiebureau DNV en Menon Economics de 2022-editie van het rapport Leading Maritime Cities in the World. Rotterdam is de nummer twee geworden, na Singapore. Dit maakt Rotterdam en de omliggende regio de toonaangevende maritieme stad van Europa en laat steden als Oslo, Hamburg en Londen achter zich!

Om dit te vieren openen Rotterdam Maritime Capital of Europe, Deal Drecht Cities, IRO, Netherlands Maritime Technology (NMT), KVNR, Maritime Delta/Innovation Quarter, Rotterdam Maritime Services Community en Rotterdam Port Promotion Council het 'Café Maritiem' waar de Rotterdamse maritieme community een uur lang met elkaar kan speeddaten en praten over de erkenning van Rotterdam als maritieme hoofdstad van Europa.


DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij leden en partners van bovengenoemde organisaties 'random' met elkaar worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een mooie en laagdrempelige manier om even bij te praten, kennis te delen en met elkaar te overleggen hoe we Rotterdam als Maritieme hoofdstad van Europa kunnen gebruiken


DATUM / TIJD

Vrijdag 11 februari

  • 10.45 - 11.00 uur: digitale inloop
  • 11.00 - 12.00 uur: speeddaten
  • 12.00 - 12.30 uur: online napraten in Café Maritiem

Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop. Je ontvangt kort voor aanvang van de onlinebijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen.

Schrijf je nu in, deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden en genodigden van Rotterdam Maritime Capital of Europe, Deal Drecht Cities, IRO, Netherlands Maritime Technology (NMT), KVNR, Maritime Delta/Innovation Quarter, Rotterdam Maritime Services Community en Rotterdam Port Promotion Council.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...