154

UITGESTELD: Business Innovation Workshop

2020-04-07T08:00:00 2020-04-07T11:30:00
Courzand Rotterdam

UITGESTELD

Zet uw bedrijf al stappen richting CO2-neutraal werken? Waar ziet u kansen en risico's binnen uw bedrijfsmodel? Hoe kunt u uw klanten en medewerkers betrekken bij deze duurzame transitie? De 'Wake Up Call' op dinsdagochtend 7 april staat volledig in het teken van het gezamenlijk voorgeven van duurzame transitie, samen met de jonge generatie binnen uw bedrijf.

CO2-neutraal werken in 2050

Het (haven)bedrijfsleven speelt een sleutelpositie om dit doel te bereiken. Duurzame verdienmodellen bieden veel kansen; op economisch, ecologisch en sociaal gebied. Tijdens deze ontbijtsessie zal er een korte 'Business Innovation Workshop' worden gegeven door een team van de ABN AMRO. Zij helpen u graag bij de versnelling naar CO2-neutraal ondernemen door de inzet van duurzame producten en verdienmodellen. U wordt tijdens deze workshop uitgedaagd om na te denken over de kansen voor uw onderneming samen met collega's uit het Rotterdams havengebied.

Betrek de nieuwe generatie

Hoe kijkt de nieuwe generatie naar de toekomst van uw bedrijf? En hoe zien zij hun rol in de transitie binnen de organisatie? Betrek een toekomstige eindbeslissers in dit traject door deze - samen met u - actief deel te laten nemen aan de 'Business Innovation Workshop'. Met uw ervaring, de frisse blik van uw collega en de expertise van de ABN AMRO verwachten wij een inspirerende ontbijtsessie te verzorgen met leerzame en misschien ook wel verrassende uitkomsten.

Aanmelden

RPPC-leden kunnen zicht kosteloos aanmelden voor deze ontbijtsessie. U kunt na uw aanmelding uw (jonge) collega als introducé registreren.

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) is er besloten om deze bijeenkomst niet door te laten gaan.

Uiteraard brengen wij u op de hoogte wanneer er een nieuwe datum is vastgesteld.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...