hero

Bridge to possible: IT-Skills for Digital Transformation

2022-11-22T14:00:00 2022-11-22T16:00:00
IT-Campus Rotterdam

IT-Skills for Digital Transformation

De digitalisatie van de regio Rotterdam, waaronder onze haven, industrie en overheid, is in volle gang en de economie van Rotterdam verandert daarin mee. Gekoppeld aan de zoektocht naar meer en beter opgeleid digitaal talent bij nieuwe werknemers biedt dit kansen en uitdagingen. Momenteel zien we dat er in elke organisatie nog veel onbenut en noodzakelijk potentieel aanwezig is. De helft van de Nederlanders geeft aan dat ze persoonlijk betere digitale vaardigheden nodig hebben voor hun werk. Met de beschikbare technologie zijn digitale (basis)vaardigheden van vitaal belang en voor bedrijven is dit van grote invloed op de groei en kostenbeheersing.

 

Daarom slaan IT Campus Rotterdam, Cisco, Randstad, Deltalinqs, Port of Rotterdam en de gemeente Rotterdam de handen ineen om het voortouw te nemen in deze digitale transformatie. Met het ‘Bridge to Possible’ IT-Skills for Digital Transformation programma bieden zij vanaf november 2022 jouw organisatie een breed cursus- en opleidingsaanbod aan, waarmee jouw huidige werknemers hun basic IT-skills kunnen vergroten. Randstad verzorgt samen met programmapartners daar waar noodzakelijk en gewenst de aansluiting met arbeidsmarkt voor specifieke doelgroepen. Zodoende bouwen wij actief aan de digitale arbeidsmarkt van de toekomst en het dichten van de steeds groter wordende ‘IT skills-gap’.

 

We gaan gelijk goed van start! Je kunt jouw interne- en extern talenten nu aanmelden voor een volledig vergoed opleidingstraject tot ‘IT-servicedesk medewerker’ bij IT-opleider Fast Lane Benelux. Jij en jouw onderneming kunnen zich direct aanmelden voor dit traject. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden voor deelname. *

 

Save the date!

Je bent uitgenodigd op 22 november (14:00 - 16:00) bij IT-Campus Rotterdam (Scheepsbouwweg 11, 3089 JW) voor een kennismaking met dit opleidingsaanbod. Om zo de vele mogelijkheden voor jouw onderneming met je te delen in een event met andere werkgevers in de Rotterdamse regio, haven en industrie. Wethouder Simons (haven en economie) zal het startschot geven aan het Bridge to Skills programma in Rotterdam.

 

Het cursusaanbod zal vanuit MVO-overwegingen kosteloos beschikbaar zijn, online en deels via georganiseerde instructor-led bijeenkomsten vanaf 2023. De onlinecursussen zijn door middel van (begeleide) zelfstudie, direct na 22 november 2022 te volgen.

Het programma zal worden aangeboden via IT Campus Rotterdam en het Netacad.com en Skillsforall.com platform waar jaarlijks ruim 3 miljoen deelnemers wereldwijd gebruik van maken.

Via onderstaande button kan je je, met collega-organisaties, aanmelden voor deze (kosteloze) bijeenkomst.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...