Breakbulk  (11)

Breakbulk Europe 2020

2020-05-26T00:00:00 2020-05-27T00:00:00
Bremen, Duitsland

ZET UW BEDRIJF OP DE KAART TIJDENS BREAKBULK EUROPE 2020!

Breakbulk Europe is al jaren dé beurs waar eindbeslissers uit de breakbulk-sector samenkomen. Rederijen, verladers, havens, terminals, expediteurs en (logistieke) dienstverleners treffen elkaar van 26 t/m 28 mei in Messe Bremen, waar de jaarlijkse beurs plaatsvindt. Deze editie bieden RPPC en Port of Rotterdam u de mogelijkheid om aan te sluiten op een collectieve beursstand.

Bent u op zoek naar nieuwe contacten in de breakbulk-sector? Wilt u uw bestaande relaties goed kunnen ontvangen tijdens deze beurs, maar zelf ook de vrijheid hebben om de beursvloer op te gaan? Maak dan gebruik van de Breakbulk Community-stand! Wij verzorgen uw zichtbaarheid, vindbaarheid, een goede catering en alle andere faciliteiten op de stand.

Verzeker nu uw plek!
We hebben een beperkt aantal deelnameplekken (10), afgelopen editie hebben wij met 8 bedrijven deelgenomen, dat waren: Condor Heavy Services, Koninklijke Van der Wees, CARU Containers, Euro Rope Netherlands B.V., Snoeck Services B.V., Muller Dordrecht, BSR Van Uden Stevedoring en Port of Zwolle.
Dus wilt u zeker zijn van een plek én een hotekamer, dan kunt u zich hier aanmelden.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...