Hero PCS 2000x1250 (2)

Breakbulk Europe 2019

2019-05-21T00:00:00 2019-05-23T00:00:00
Bremen, Duitsland

zet uw bedrijf op de kaart tijdens Breakbulk Europe 2019!

Sluit aan bij de Breakbulk Community en zet uw bedrijf op de kaart tijdens Breakbulk Europe 2019!

Breakbulk Europe is al jaren dé beurs waar eindbeslissers uit de breakbulk-sector samenkomen. Rederijen, verladers, havens, terminals, expediteurs en (logistieke) dienstverleners treffen elkaar van 21 t/m 23 mei in Messe Bremen, waar de jaarlijkse beurs plaatsvindt. Deze editie bieden RPPC en Port of Rotterdam u de mogelijkheid om aan te sluiten op een collectieve beursstand.

Bent u op zoek naar nieuwe contacten in de breakbulk-sector? Wilt u uw bestaande relaties goed kunnen ontvangen tijdens deze beurs, maar zelf ook de vrijheid hebben om de beursvloer op te gaan? Maak dan gebruik van de Breakbulk Community-stand! Wij verzorgen uw zichtbaarheid, vindbaarheid, een goede catering en alle andere faciliteiten op de stand.

Breakbulk Community side-event
Als bezoeker of deelnemer aan de Breakbulk Europe kunt u zich nu inschrijven voor het leukste side-event tijdens de eerste beursdag op woensdag 22 mei in de Messe Bremen, georganiseerd door RPPC en Port of Rotterdam. In de Biergarten vind hét Breakbulk Championship tafelvoetbal plaats en wordt gespeeld aan een unieke wedstrijdtafel voor maar liefst 12 personen! Aanmelden

Hotelreservering
De hotels in Bremen zijn inmiddels volgeboekt of beschikbaar tegen extreem hoge tarieven. Wij hebben nog een aantal kamers weten te bemachtigen in hotel Innside by Mélia Bremen, met een perfecte spoorverbinding (+/- 30 minuten) naar de Messe Bremen.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...