Hero PCS 2000x1250 (2)

Breakbulk Europe 2019

2019-05-21T00:00:00 2019-05-23T00:00:00
Bremen, Duitsland

zet uw bedrijf op de kaart tijdens Breakbulk Europe 2019!

Sluit aan bij de Breakbulk Community en zet uw bedrijf op de kaart tijdens Breakbulk Europe 2019!

Breakbulk Europe is al jaren dé beurs waar eindbeslissers uit de breakbulk-sector samenkomen. Rederijen, verladers, havens, terminals, expediteurs en (logistieke) dienstverleners treffen elkaar van 21 t/m 23 mei in Messe Bremen, waar de jaarlijkse beurs plaatsvindt. Deze editie bieden RPPC en Port of Rotterdam u de mogelijkheid om aan te sluiten op een collectieve beursstand.

Bent u op zoek naar nieuwe contacten in de breakbulk-sector? Wilt u uw bestaande relaties goed kunnen ontvangen tijdens deze beurs, maar zelf ook de vrijheid hebben om de beursvloer op te gaan? Maak dan gebruik van de Breakbulk Community-stand! Wij verzorgen uw zichtbaarheid, vindbaarheid, een goede catering en alle andere faciliteiten op de stand.

Rotterdam Loves Breakbulk Borrel
Tijdens de avond van de eerste beursdag organiseren wij een Rotterdam-borrel op een unieke locatie in Bremen. Als deelnemer van de stand is dit ook úw borrel, waar uw relaties van harte welkom zijn. Wij nemen uw bedrijfslogo op in de uitnodiging die verzonden wordt naar de Breakbulk-relaties van Port of Rotterdam en RPPC. Uiteraard kunt u uw relaties ook persoonlijk uitnodigen. Meer informatie over locatie en tijdstip van de borrel volgt snel.

Hotelreservering
De hotels in Bremen zijn inmiddels volgeboekt of beschikbaar tegen extreem hoge tarieven. Wij hebben nog een aantal kamers weten te bemachtigen in hotel Innside by Mélia Bremen, met een perfecte spoorverbinding (+/- 30 minuten) naar de Messe Bremen.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...