Breakbulk  (11)

Breakbulk Breakfast

2019-09-11T08:30:00 2019-09-11T10:00:00
Onderzeebootloods Rotterdam

Breakbulk Breakfast

Voor de Breakbulk Community Rotterdam organiseren wij een ontbijtbijeenkomst voorafgaand aan de Project Cargo Summit in de Onderzeebootloods. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u bij over de ontwikkelingen op gebied van Breakbulk in de haven van Rotterdam en de activiteiten van de Breakbulk Community voor het tweede deel van dit jaar.

Voor de Breakbulk Community Rotterdam organiseren wij een Breakbulk Breakfast voorafgaand aan de Project Cargo Summit in de Onderzeebootloods. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u bij over de ontwikkelingen op gebied van Breakbulk in de haven van Rotterdam en de activiteiten van de Breakbulk Community voor het tweede deel van dit jaar.

De Breakbulk Community Rotterdam is goed vertegenwoordigd tijdens de Project Cargo Summit, 11 en 12 september in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Niet alleen met een eigen Community-paviljoen waar 7 leden in participeren, ook nemen diverse partijen binnen ons netwerk deel met een eigen stand. Voor deze bedrijven én de leden van de Breakbulk Community Rotterdam organiseren wij het Breakbulk Breakfast.

Dus zet 11 september in uw agenda en meld u nu aan. Het ontbijt vindt plaats in de Onderzeebootloods en wordt u aangeboden door RPPC en Port of Rotterdam.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...