HERO-boulevard

Breakbulk Boulevard - Breakbulk Europe '24

2024-05-21T00:00:00 2024-05-21T00:00:00
Schiedamse Vest Rotterdam


Om de bezoekers en deelnemers aan Breakbulk Europe 2024 een warm welkom te heten in Rotterdam, organiseren Port of Rotterdam, RPPC, Gemeente Rotterdam, beursorganisatie Hyve én de Breakbulk Community Rotterdam een groot welkomstevenement op dinsdagavond 21 mei. Schiedamse Vest, dé hotspot van Rotterdam, wordt ter gelegenheid van deze beurs tijdelijk omgetoverd tot de Breakbulk Boulevard!

Leden van de Breakbulk Community Rotterdam die deelnemen aan het paviljoen op de Breakbulk beurs zijn zichtbaar partner op de Breakbulk Boulevard, bedrijfslogo's worden op grote banners zichtbaar gemaakt. Ook kunnen deze leden als gastheer hun relaties uitnodigen voor het evenement (maximaal 3 gasten per bedrijf).


OVER DE BREAKBULK BOULEVARD
  • Deelname is gratis voor alle bezoekers en deelnemers aan Breakbulk Europe 2024 die zich daarvoor hebben aangemeld.
  • Toegang tot de Breakbulk Boulevard wordt pas verstrekt na het tonen van de toegangsbadge voor Breakbulk Europe 2024 met het icoontje en/of een toegangskaart (alleen te verkrijgen via RPPC).
  • Het gedeelte op de Schiedamse Vest wordt volledig afgesloten voor bezoekers aan het evenement.. 

AANMELDEN
  • Registreer via onderstaande knop 'introducé aanmelden' jouw gast of relatie (maximaal 3 per bedrijf) dan zorgen wij ervoor dat deze personen op de gastenlijst komen te staan.
  • Ben je geen bezoeker van of deelnemer aan Breakbulk Europe, maar wel lid van de Breakbulk Community Rotterdam via RPPC? Klik op 'aanmelden' dan zorgen wij ervoor dat je op de gastenlijst komt te staan. Maximaal 3 personen per bedrijf.
  • Let op! Ben je standhouder op het gezamenlijke paviljoen tijdens Breakbulk Europe dan hoef je je hier niet te registreren voor deelname aan de boulevard. Dan loopt jouw registratie voor de boulevard via de registratie voor de exhibitorbadge.
  • Neem je deel aan de Breakbulk beurs met een eigen stand, én ben je lid van RPPC? Dan kan je je hieronder voor de boulevard aanmelden. De toegangskaart wordt per e-mail aan je toegestuurd. Maximaal 3 personen per bedrijf.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...