HERO_Breakbiulk_Boulevard

Breakbulk Boulevard - Breakbulk Europe

2022-05-17T19:30:00 2022-05-17T22:30:00
Schiedamse Vest Rotterdam

Breakbulk Boulevard

Om de bezoekers en deelnemers aan Breakbulk Europe 2022 een warm welkom te heten in Rotterdam, organiseren Port of Rotterdam, RPPC, Gemeente Rotterdam, beursorganisatie Hyve én de Breakbulk Community Rotterdam een groot welkomstevenement op dinsdagavond 17 mei. Schiedamse Vest, dé hotspot van Rotterdam, wordt ter gelegenheid van deze beurs tijdelijk omgetoverd tot de Breakbulk Boulevard!

Leden van de Breakbulk Community Rotterdam zijn zichtbaar partner op de Breakbulk Boulevard, bedrijfslogo's worden op grote banners zichtbaar gemaakt. Ook kunnen leden als 'gastheer' hun relaties uitnodigen voor het evenement. 

  • Wil je kosteloos partner worden van Breakbulk Boulevard? Klik dan op 'aanmelden' en je ontvangt informatie over het aanleveren van je bedrijfslogo. Ook leveren wij je dan een digitale uitnodiging met begeleidende tekst die je zelf kunt delen. 
  • Je kunt alleen partner worden als je deelneemt aan Breakbulk Europe 2022 via de Breakbulk Community Rotterdam en/of met een eigen stand op de beurs.

Over de Breakbulk Boulevard
  • Deelname is gratis voor alle bezoekers en deelnemers aan Breakbulk Europe 2022.
  • Toegang tot de Breakbulk Boulevard wordt pas verstrekt na het tonen van de toegangskaart voor Breakbulk Europe 2022.
  • Het gedeelte op de Schiedamse Vest wordt volledig afgesloten voor bezoekers aan het evenement.

Ben je geen bezoeker of deelnemer aan Breakbulk Europe, maar wel lid van de Breakbulk Community Rotterdam via RPPC? Klik op 'aanmelden' en geef aan dat je op de gastenlijst wil komen te staan. Aanmelden als partner of deelnemer kan alleen via jouw RPPC-ledennet account. 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...