HERO-BBBBQ V2

Breakbulk BBQ

2023-04-05T16:00:00 2023-04-05T19:00:00
Merwehaven Rotterdam

Breakbulk BBQ

Kom naar onze BBQ in aanloop naar Breakbulk Europe 2023 en ontmoet gelijkgestemde professionals uit de logistieke sector!

Het eerste grote evenement voor de Breakbulk Community dit jaar is de Breakbulk BBQ bij Royal Roos. Aan de kade in de Merwehaven wordt het weer genieten van smakelijke gerechten. Maar het draait niet alleen om eten en drinken; onze BBQ biedt ook een geweldige kans om te netwerken met andere RPPC-leden.


MEAT & GREET BREAKBULK EUROPE

Deze BBQ is ook gelijk een goed moment om kennis te maken met de deelnemers aan de Breakbulk Europe in Rotterdam. Ook staat het team van RPPC, Havenbedrijf Rotterdam én standbouwer Gielissen voor je klaar om vragen te beantwoorden over de beurs en jouw deelname.


LOCATIE/ BEDRIJFSBEZOEK

Onze BBQ vindt plaats op de prachtige locatie van Royal Roos. Voor de BBQ heb je als deelnemer de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding langs 2 van de grootste 3D printers van Europa. Hier worden o.a. 100% recyclebare 3D-geprinte speciale transport cradles en -steunen voor vervoer over zee, over de weg of door de lucht gemaakt.

Royal Roos / Royal3D B.V.
Galileistraat 32E/F, 3029 AM Rotterdam

 


MELD JE AAN

Wij kijken uit naar je aanmelding! Deelname is alleen voor leden en genodigden van de Breakbulk Community Rotterdam / RPPC. Kosten bedragen € 25,- per persoon voor een compleet verzorgde avond.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...