SIF.JPG

Bezoek krachtigste windturbine ter wereld

2019-09-24T16:00:00 2019-09-24T19:00:00
SIF, Maasvlakte 2

Bezoek krachtigste windturbine ter wereld

Begin 2019 hebben GE Renewable Energy en Future Wind (een joint venture tussen Pondera Development en SIF Holding Nederland) bekendgemaakt het eerste prototype van de Haliade-X 12 MW windturbine op Rotterdam Maasvlakte 2 te installeren. GE Renewable Energy en SIF nodigen de leden van de Offshore Community Rotterdam uit voor een unieke 'sneak preview' van deze krachtigste windturbine ter wereld.

LET OP: EVENEMENT VINDT PLAATS OP DINSDAG 24 SEPTEMBER

Begin 2019 hebben GE Renewable Energy en Future Wind (een joint venture tussen Pondera Development en SIF Holding Nederland) bekendgemaakt het eerste prototype van de Haliade-X 12 MW windturbine op Rotterdam Maasvlakte 2 te installeren. Deze samenwerking omvat een testperiode van vijf jaar en een 15-jarige periode van ‘fullservice’ exploitatie en onderhoud.

GE Renewable Energy en SIF nodigen de leden van de Offshore Community Rotterdam uit voor een unieke 'sneak preview' van deze krachtigste windturbine ter wereld.

De bijeenkomst vindt plaats bij Offshore Community Rotterdam-lid SIF op Maasvlakte 2. Na presentaties van SIF en GE Renewable Energy wordt u rondgeleid over de site waar de installatie op dat moment plaatsvindt.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...