Moerdijk Rondvaart HERO

Bezoek De Werkplaats en Stadshaven Brouwerij

2021-10-06T16:00:00 2021-10-06T18:30:00
Werkplaats Rotterdam

Bezoek De Werkplaats en Stadshaven Brouwerij

De Werkplaats (één van de twee voormalige fruitloodsen in Merwe-Vierhavens) is dé plek voor een nieuwe generatie maakbedrijven. Hier werken zij met technologieën voor de nieuwe economie, zoals robotisering, 3D-printing, en hergebruik van materialen.

Eén van de eerste 'bewoners' van De Werkplaats is Royal Roos. Hier houden zij zich onder andere bezig met 3D-printen voor de maritieme- en civiele industrie. Na een presentatie en demo verzorgd door Fulko Roos, nemen we een kijkje bij een enkele andere bedrijven in De Werkplaats. 


Borrelen in de Stadshaven Brouwerij

We sluiten het bezoek af in de onlangs geopende Stadshaven Brouwerij. De brouwerij bevindt zich in een 100 jaar oud, volledig gerestaureerd fruitpakhuis met een oppervlakte van meer dan 5.000 m2. Jaarlijks wordt hier zo’n 2 miljoen liter craft bier gebrouwen en gebotteld, ingeblikt of in fusten verpakt.


CORONAMAATREGELEN

Deelname is alleen mogelijk met het coronatoegangsbewijs. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. 

Deelname is gratis en alleen voor leden van RPPC. Er is plek voor maximaal 40 deelnemers.

Interieur

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
Voorzieningen
alleen borrel