154

Inventarisatie beurzen 2021

2021-01-01T00:00:00 2021-12-31T00:00:00
Diverse locaties

BEURZEN 2021

Ook in 2021 zijn wij voornemens om samen met onze leden deel te nemen aan diverse vakbeurzen. Wij hebben regelmatig overleg met de beursorganisatoren en gaan zonder tegenbericht door met de voorbereidingen van deze deelnames.

Om ons goed te kunnen voorbereiden is het van groot belang van u te vernemen in welke beurzen u bent geïnteresseerd. Wij beseffen dat in relatie tot COVID-19 het lastig is om toezeggingen te doen over een eventuele deelname. Daarom vragen wij u niet om uw inschrijving, maar verzoeken wij u wel om hier uw interesses aan te geven. Op basis van uw interesses houden wij u op de hoogte over de betreffende beurzen en de deelnamevorm(en).


Voor ons van groot belang, voor u slechts enkele minuten werk

Wij verzoeken u vriendelijk om uiterlijk 4 december uw interesses te hebben aangegeven. U zit nergens aan vast, wél krijgt u voorrang wanneer er een maximum aantal deelnameplaatsen beschikbaar zijn op de gezamenlijke beursstand.


De beurzen

27 - 29 april 2021, WindEurope Electric City, Kopenhagen
Net als in 2019 zijn wij voornemens deel te nemen, dit jaar met een middelgrote een collectieve beursstand. We hebben een plek gereserveerd in de hoofdhal, vlak na de hoofdingang. Niet te missen.

4 - 7 mei 2021, Transport Logistic München (TLM), München
Dé logistieke beurs van Europa waar wij al jarenlang een vaste plek hebben in de vertrouwde hal B3. Dit is de hal waar diverse zeehavens en landenpaviljoens te vinden zijn. Zoals altijd verzorgen wij hier een grote collectieve beursstand.

18 - 20 mei 2021, Breakbulk Europe, Bremen
Het jaarlijkse topevent voor de breakbulksector. Voor deze beurs hebben wij weer onze vertrouwde plek gereserveerd in de hoofdhal.

7 - 8 oktober 2021, European Commodities Exchange (Warenbeurs), Kopenhagen
Ondanks dat deze beurs een vast onderdeel was op onze agenda, zijn wij gezien het teruglopend aantal participerende leden op dit moment niet overtuigd om deel te nemen. Daarom extra belangrijk om van u te vernemen of deze beurs interessant voor u is. Het is een zeer specialistische beurs voor de internationale agri sector.

Oktober 2021 (datum onbekend), Offshore Energy Exhibition, Amsterdam
De Offshore Energy in Amsterdam was in 2019 qua omvang onze grootste beursdeelname. Hier kunnen leden ook met een eigen stand of promotiedesk deelnemen. Gezien de grootte van het project is het belangrijk om van u te vernemen in hoeverre u hier (weer) in geïnteresseerd bent.

2 - 5 november 2021, Europort, Rotterdam
Europort Rotterdam is nieuw op onze agenda. Met de komst van de Offshore Community Rotterdam nam de vraag naar deelname aan deze beurs toe. Wij vinden het daarom belangrijk om te meten hoe concreet uw interesse is, we hebben inmiddels een optie op een interessante plek in één van de hoofdhallen.


MAAK UW INTERESSE KENBAAR

Klik op aanmelden of inloggen om uw interesses kenbaar te maken.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...