HERO-2000x1000-Hersteld

Rondvaart Maasvlaktes 2022

2022-11-03T16:30:00 2022-11-03T19:30:00
Rotterdam

Avondrondvaart Maasvlakte Rotterdam

Na rondvaarten door Moerdijk, het Waal- Eemhavengebied, de Drechtsteden en tijdens de Wereldhavendagen, sluiten we het jaar af met een spectaculaire rondvaart door de havens van Maasvlakte 1 en 2. Wat deze rondvaart speciaal maakt, is dat deze in de avond plaatsvindt. Zie de luchten veranderen, van het gouden uurtje tot zonsondergang. Met uiteraard de prachtig uitgelichte kranen en schepen die vervolgens zichtbaar worden.


Groot, groter, grootst!

We stappen bij Futureland op de Futureland Ferry. Vanuit hier gaan we de activiteiten op Maasvlaktes van dichtbij ontdekken. We bekijken de grootste containerschepen bij de meest moderne containerterminals ter wereld, zien gigantische fundaties voor offshore windparken en als het een beetje meezit, zien we ook nog het allergrootste schip ter wereld; de Pioneering Spirit.


Netwerken en dineren

Verder varen we langs een grote diversiteit aan terminals en schepen, terwijl je kunt netwerken met de overige RPPC-leden. We zitten midden in de herfst en daar passen we de catering op aan. Bezoekers kunnen tijdens het varen genieten van een uitgebreid stamppotbuffet.


Het perfecte plaatje

Deze rondvaart vindt plaats op één van de meest fotogenieke locaties in de Rotterdamse haven én ook nog eens in de avonduren. Doe mee en laat de havenfotograaf in je los: maak jij hét perfecte plaatje tijdens deze rondvaart? Dan staat hier een leuke prijs tegenover! Instructies volgen voorafgaand het evenement.


Programma
  • 16.30 Inloop / embarkeren
  • 17:00 Vertrek vanaf Futureland
  • 19:00 Afmeren / debarkeren
  • 19:30 Einde

Meld je nu aan!

Dit wordt een rondvaart waarvan ieder havenhart sneller gaat kloppen. Wil je erbij zijn? Meld je dan nu aan. Als lid van RPPC heb je bij dit event ook de mogelijkheid om een relatie uit te nodigen. De enige voorwaarde is: het moet wel een haven gerelateerd bedrijf zijn. Neem bij twijfel contact met ons op.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...