HERO-HEBO-360

360° Virtual Visit: HEBO Maritiemservice B.V.

2020-09-29T12:00:00 2020-09-29T12:45:00
Online

Unieke 360° belevenis vanaf het water

Deze bijeenkomst stond oorspronkelijk 2 juli op de agenda, maar is om technische redenen doorgeschoven naar dinsdag 29 september, 12.00 - 12.45 uur.

Nieuw op de RPPC-agenda is de virtual visit. In samenwerking met fotograaf Paul Martens bieden wij u een spectaculaire 360° beleving. Vanaf het water, vanaf de wal én vanuit de lucht. Deze editie nemen we een kijkje bij HEBO Maritiemservice.

Van calamiteitenbestrijding, speciale transporten tot heavy lifting; HEBO Maritiemservice is met recht een maritieme duizendpoot te noemen. Het bedrijf heeft sinds twee jaar een nieuwe hoofdvestiging aan de Quarantaineweg op Rotterdam Heijplaat, dit jaar maken ze alweer de volgende stap richting de naastgelegen haven te Pernis.

Op de voormalige scheepsbouwlocatie van Scheepswerf Niehuis & Van de Berg aan de Eemhaven gaat HEBO Maritiemservice haar bedrijfsactiviteiten nog verder uitbreiden. Een mooie stap voor HEBO en natuurlijk een geweldige aanwinst voor de Rotterdamse haven. Genoeg aanleiding dus voor een Virtual Visit!

Inmiddels hebben wij een fantastische opname kunnen maken in 360º die wij live gaan uitzenden op: dinsdag 29 september, van 12.00 tot 12.45 uur.

HOE WERKT HET?
Op dinsdag 29 september verzorgen wij om via Youtube een live-uitzending vanuit onze studio in de Waalhaven. Aan tafel hebben wij Erik van den Ende van HEBO Maritiemservice te gast. Na een kort interview zetten we onze VR-bril op (kijken kan ook via laptop, desktop, mobiel en tablet) en worden we virtueel rondgeleid door Wiebbe Bonsink van HEBO Maritiemservice. Na het bekijken van de opname schakelen we terug naar de studio en kunt u live uw vragen stellen aan Erik.

Als u zich voor 23 september 17:00 uur aanmeldt voor deze online bijeenkomst, heeft HEBO Maritiemservice nog een leuke attentie voor u.

De opname start om 12.00 uur en zal ongeveer 45 minuten duren.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...