HERO-Bella-Center

WindEurope Offshore Kopenhagen

2019-11-26T00:00:00 2019-11-28T00:00:00
Kopenhagen, Denemarken

WindEurope Offshore 2019

De WindEurope Offshore 2019 is ‘s werelds grootste ontmoetingsplaats voor de offshore windsector. In 2017 vormde deze beurs voor 420 exposanten en 6.500 deelnemers uit zo'n 50 landen een platform om hun expertise te tonen, het netwerk te onderhouden en kennis te nemen van de laatste trends in de offshore windsector.

WindEurope Offshore 2019 vindt dit jaar plaats in Kopenhagen van 26 t/m 28 november. De brancheverenigingen NWEA, IRO, HHWE en Netherlands Maritime Technology (NMT) bundelen hun krachten en organiseren een Dutch Village op deze beurs.

Bekijk hier de plattegrond van het Dutch Village.

De Offshore Community Rotterdam is hier vertegenwoordigd met een stand waarin de leden kunnen participeren. Dit alles onder de vlag ‘Port of Rotterdam – Make It Happen’. Als deelnemer bent u goed zichtbaar. Wij plaatsen uw logo op de kaart van onze grote haventafel en een logowand op de stand.

Onze barista verzorgt - net als afgelopen jaar tijdens WindEnergy Hamburg - de beste koffie van de beurshal, wat voor veel aanloop zorgt op onze beursstand.

Wilt u uw bedrijf ook presenteren op WindEurope Offshore en genieten van de voordelen van een gezamenlijke stand op het Dutch Village? Meld u dan nu aan.

  • Collectieve Offshore Community beursstand +/- 40 m2
  • Logovermelding op de stand en haventafel
  • Compleet verzorgde catering op het Dutch Village, inclusief lunch
  • Een barista op de stand, met uw logo op de koffiebekers
  • Netwerkborrel op het Dutch Village waar u uw relaties voor kunt uitnodigen
  • Opname in de promotieflyer van de Offshore Community Rotterdam
  • Online promotie van uw deelname via de Offshore Community Rotterdam
  • Toegangskaarten (1 per bedrijf) en naambadges
  • Gezamenlijke hotelreservering via RPPC

Hotelreservering
Wij hebben kamers beschikbaar voor deelnemers aan de community-stand in een viersterrenhotel, op twee metrohaltes afstand van de beurshal. Kosten hiervoor zijn +/- € 200,- p.p.p.n.

Reserveer nu uw plek!
Wilt u zeker zijn van deelname aan de collectieve beursstand van de Offshore Community Rotterdam, reserveer dan nú uw plek.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...