RPPC-header

Projectcoördinator evenementen en beurzen

Rotterdam Port Promotion Council (RPPC) brengt, samen met het Havenbedrijf Rotterdam (HBR), het havenbedrijfsleven in contact met internationale klanten. Met dit doel werd RPPC in 1933 opgericht, onder de naam Stichting Havenbelangen Rotterdam-Europoort. Bij RPPC zijn een groeiend aantal van circa 240 leden/bedrijven aangesloten. Dit zijn bedrijven in de havens van Rotterdam, Moerdijk en Dordrecht en relevante logistieke partijen in Nederland.

Voor deze leden worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder: promotiereizen in het voor- en achterland, ontvangsten van zakelijke delegaties in de Rotterdamse haven, deelnames aan beurzen onder het label Port of Rotterdam, lezingen en bijeenkomsten voor de Nederlandse markt en netwerkmomenten voor het havenbedrijfsleven en haar logistieke partners. Deze activiteiten zijn de verantwoordelijkheid van een klein, enthousiast, professioneel en toegewijd team.

Vanwege de uitbreiding van de activiteiten en het team, zijn we op zoek naar een:

Projectcoördinator evenementen en beurzen m/v

Jouw baan
Het is een uitvoerende rol bij het plannen, opzetten en uitvoeren van (een deel van) de RPPC-beursdeelnames, -bijeenkomsten en -events. Beurzen en events worden in teamverband georganiseerd, waarbij je onder leiding van onze projectmanager samenwerkt met collega’s, medewerkers van het Havenbedrijf Rotterdam en vertegenwoordigers van de bedrijven die lid zijn van RPPC. Jij bent betrokken bij een deel van de eventgebonden activiteiten: bewaken van de planning en de voortgang, conceptontwikkeling en -bewaking, locatiebezoek en -keuze, standontwerp en –bouw, catering, faciliteiten, opbouw en logistiek, hospitality en meer van dat soort zaken.

Jij
Om te beginnen ben je een enthousiaste teamspeler die goed in- en extern kan samenwerken en klantgericht en resultaatgericht is. Je snapt zelf goed welke vaardigheden en eigenschappen belangrijk zijn om een dergelijke functie succesvol te vervullen.

Wij vinden dat een HBO werk- en denkniveau belangrijk is, dat je minimaal 5 jaar relevante ervaring hebt en dat je naast de Nederlandse taal ook de Duitse- en Engelse taal in woord en geschrift goed beheerst. Het is een vereiste dat je ervaring hebt met beursdeelnames en evenementen en commercieel denkt. Bij voorkeur ken je de Rotterdamse logistieke sector en/of haven of heb je bij een bedrijf uit deze sector gewerkt. Deze functie is op medior niveau en kan een mooie tweede stap zijn voor een ambitieuze kandidaat.

Ten behoeve van je werk moet je bereid zijn om regelmatig te reizen (ook naar het buitenland) en vind je het werken buiten kantooruren geen probleem.

Beloning
De functie is voor vier of vijf dagen, bij ons is dat 37,5 of 30 uur. We bieden een mooi salaris, gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitdagende werkomgeving, mooie projecten en een inspirerende werklocatie aan de Waalhaven ZZ in Rotterdam.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie? Overtuig ons dat je de juiste kandidaat bent en solliciteer uiterlijk 20 januari 2020 via straatman@rppc.nl onder vermelding van deze vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Albert Straatman, directeur, via hetzelfde emailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.