HERO-studio

Studio Breakbulk (deel 1)

2022-01-17T00:00:00 2022-01-18T00:00:00
RPPC-studio Waalhaven Z.Z.

Bigger. Better. Breakbulk.

Bigger, Better, Breakbulk. Met deze campagneslogan gaan wij deelnemen aan de Breakbulk Europe in onze eigen Rotterdam Ahoy. Met wij bedoelen we dan de leden van de Breakbulk Community Rotterdam, gefaciliteerd door Port of Rotterdam en RPPC.

Maar wat betekent Bigger, Better, Breakbulk eigenlijk voor de community. Wat voor effect heeft de schaalvergroting, energie transitie en digitalisering? Welke kansen en bedreigingen zijn er in de markt? En welke uitdagingen spelen er om dé Breakbulkhaven van Europe te worden én te blijven?


STUDIO BREAKBULK

Als deelnemer aan Breakbulk Europe nodigen wij jou uit om hierover met ons te praten in onze studio. In de vorm van een dubbelinterview met een andere deelnemer krijg je de mogelijkheid een spraakmakend project te bespreken die bijdraagt aan de campagne Bigger, Better, Breakbulk. Ook praten we met jou en je gesprekspartner over thema’s die spelen in de sector, waaronder arbeidsmarkt, energietransitie, schaalvergroting en digitalisering.

Deze gesprekken duren circa 20 minuten, de content wordt gedeeld op het YouTube kanaal van Port of Rotterdam en kan je zelf ook weer delen via je eigen socials en website. Een mooie manier om jouw bedrijf te promoten en jouw deelname aan deze beurs kenbaar te maken voor een breed publiek.


CORONAMAATREGLEN

Wij hebben diverse data in januari en februari ingepland om deze interviews af te nemen. Dit alles vindt plaats in de studio van RPPC in de Waalhaven. Tijdens de opnames zijn er maximaal 4 personen aanwezig in de studio, dat zijn naast de gasten een cameraman en Mels Dees als interviewer. Uiteraard volgen wij verder alle Cornonamaatregelen die op dat moment van toepassing zijn. We werken met ruime tijdsblokken, waardoor we veilig en met voldoende afstand de leden kunnen ontvangen en interviewen.

Meld je aan voor een interview, wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak en het zoeken naar een passende match vanuit de community als gesprekspartner. Deelname is alleen mogelijk voor deelnemers aan Breakbulk Europe, die lid zijn van de Breakbulk Community Rotterdam.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...