RPPC LOL-Online

LOL-online: speeddaten met RPPC-leden

2021-01-29T11:30:00 2021-01-29T12:30:00
Online

online speeddaten
met RPPC-leden

We missen het allemaal; elkaar ontmoeten tijdens netwerkborrels en beurzen. Van onze leden krijgen wij vaak te horen dat de online bijeenkomsten waardevol zijn, maar dat het lastig is om op deze manier contacten te leggen of te onderhouden. Daar hebben we een oplossing voor bedacht.

Die netwerkmomenten komen echt wel weer, maar we zullen geduldig moeten afwachten tot we weer mogen, maar vooral, tot het weer verantwoord is. Om toch invulling te geven aan de netwerkbehoefte hebben wij LOL (leden ontmoeten leden)-online bedacht. Het concept is simpel: een speeddatebijeenkomst van een uur, met gesprekken van zes minuten. Je spreekt dus in een korte tijd veel personen!


Belangrijk om nú mee te doen

Dit initiatief komt voort uit feedback van de RPPC-leden, de roep om meer netwerkmogelijkheden te bieden in tijden dat we elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten. Daarom doen wij nu een beroep op jouw agenda, zorg ervoor dat je erbij bent! Op basis van jullie ervaringen organiseren wij na 29 januari maandelijks diverse online speeddatebijeenkomsten. Met leden onderling, maar ook met andere netwerkorganisaties in binnen- en buitenland.


DRAAI MEE IN DE RPPC-NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in de RPPC-netwerkcarrousel en word je ‘random’ gematched met andere RPPC-leden waar je zes minuten mee in gesprek gaat. Het is dus voor jou én voor ons een verrassing met wie je in contact komt. Een mooie en laagdrempelige manier om weer even bij te praten, kennis te delen, afspraken te maken en vooral ook lol te hebben met elkaar!


Datum / tijd

Vrijdag 29 januari
11:30 - 12:30 uur

Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor RPPC-leden.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...