HERO Crash Course Wind

Speeddaten met de Offshore Community North Sea Port

2021-02-12T11:30:00 2021-02-12T12:30:00
Online

Speeddaten offshore communities Rotterdam en North Sea Port

Net als in Rotterdam is offshore rond North Sea Port een belangrijk segment. Beide regio's zetten onder andere vol in op offshore wind. We komen elkaar dan ook al jaren tegen op internationale beurzen en stonden naast elkaar op de windbeurs van Kopenhagen in 2019. Dat jaar vond ook een matchmakingevent in Zeeland plaats om de leden van Energy Port Zeeland, Promotion Council North Sea Port en RPPC / Offshore Community met elkaar kennis te laten maken.

Helaas mogen we elkaar nog niet fysiek ontmoeten, om die reden hebben wij de handen ineengeslagen voor een online speeddate bijeenkomst op vrijdag 12 februari.


DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij bedrijven vanuit beide regio’s zoveel mogelijk met elkaar zullen worden gematched. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal aanmeldingen vanuit beide regio’s. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een mooie en laagdrempelige manier om even bij te praten, kennis te delen, afspraken te maken en natuurlijk ook om een leuke bijeenkomst te hebben.

Schrijf je nu in, deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden van de Offshore Community Rotterdam / RPPC, Energy Port Zeeland en Promotion Council North Sea Port.


DATUM / TIJD

Vrijdag 12 februari
11:30 - 12:30 uur

Aanmelden kan via onderstaande link. Je ontvangt kort voor aanvang van de onlinebijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen.

Aanmelding voor dit event is gesloten.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...