Portpictures (37).JPG

Rotterdam Port Intro

2019-05-23T00:00:00 2019-05-23T00:00:00
Haven Rotterdam

Rotterdam Port Intro

Na twee succesvolle edities staat ook dit jaar de Rotterdam Port Intro weer in het teken van ontwikkeling en talent in de Rotterdamse haven. De gelegenheid om studenten te enthousiasmeren en een goed beeld te geven van de carrièremogelijkheden die de haven hen te bieden heeft.

Neem op 23 mei een student mee op sleeptouw en geef hem of haar een kijkje in je dagelijkse werk en de organisatie. Zo daag je de student uit het beste uit zichzelf te halen en leer hij of zij  jouw bedrijf pas echt goed kennen! Voor jouw organisatie hét moment om jong aanstormend talent vol actuele kennis en verfrissende ideeën te ontmoeten.

De dag wordt afgesloten met een borrel voor alle studenten en deelnemende bedrijven om ervaringen te delen en met andere havenliefhebbers in contact te komen. Deelname aan Rotterdam Port Intro en de borrel is gratis voor studenten en bedrijven.

Word ambassadeur
Ziet jouw bedrijf het helemaal zitten om en student voor een dag te ontvangen? Schrijf je dan nu in via de website www.rotterdamportintro.nl en laat de toekomstige havenarbeider jouw werkveld in één van de grootste havens ter wereld zien!

Rotterdam Port Intro is een initiatief van Jong Havenvereniging, met RPPC als trotse partner.

Info / aanmelden

 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...