HERO Logistiek achterland (2)

Promotiereis Nurnberg / München

2022-05-11T00:00:00 2022-05-12T00:00:00
Nurnberg / München Duitsland

save the date!

Beieren is één van de krachtigste industrieregio’s ter wereld. Handel met het buitenland is al jarenlang een belangrijke succesfactor voor groei, welvaart en werkgelegenheid. Hier liggen dan ook volop kansen voor Rotterdamse bedrijven. Onze haven wordt nu vooral gebruikt voor importlading, maar vanuit Beieren groeit de export gestaag. Kortom, hoog tijd dat we de mogelijkheden van Rotterdam (en onze leden) weer eens onder de aandacht brengen! 

Deze bijeenkomst is met name gericht op het midden- en kleinbedrijf. Dit is een sterk groeiende sector in Beieren en ook voor hen heeft de Rotterdamse haven vele mogelijkheden en voordelen. Zij vormen dan ook een belangrijke groeimarkt voor Rotterdam. Een van de sterke punten is de goede spoorverbinding met Zuid-Duitsland en de daarmee ontstane logistieke mogelijkheden met en via Rotterdam.

Hoogste tijd derhalve om weer eens naar het zuiden af te reizen. Ontmoet interessante gasten en bekijk samen met hen naar de optimalisering van de import- en exportstromen. Neem deel aan de interactieve rondetafelgesprekken en maak in ontspannen sfeer contact tijdens de netwerkmogelijkheden.

 

De exacte data en locatie worden nog bekendgemaakt. Heb je voor die tijd vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact met ons op.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...