3108

Prachtig borrelen aan de Maas

2020-08-06T16:00:00 2020-08-06T18:00:00

borrelen
aan de Maas

De zomervakantie staat voor veel mensen voor de deur of is zelfs al begonnen. Blijf jij dit jaar thuis of werk je deze periode gewoon door, meld je dan nu aan voor onze gezellige borrel bij Prachtig aan de Maas. Zoals u inmiddels van ons gewend bent zijn onze fysieke bijeenkomsten corona-proof en verantwoord, met 1,5 meter afstand van elkaar.

Meld u nu aan als u erbij wilt zijn, want vol=vol. Deelname is gratis.

De zomervakantie staat voor veel mensen voor de deur of is zelfs al begonnen. Blijft u dit jaar thuis of werkt u deze periode gewoon door, meld u dan nu aan voor onze gezellige borrel bij Prachtig aan de Maas. Een heerlijke plek aan de voet van de Erasmusbrug, waar u de binnenvaartschepen van dichtbij voorbij ziet varen, van en naar de Rotterdamse haven. 

Zoals u inmiddels van ons gewend bent zijn onze fysieke bijeenkomsten corona-proof en verantwoord, met 1,5 meter afstand van elkaar. Meld u nu aan als u erbij wilt zijn, want vol=vol. Deelname is gratis.


Datum / tijd

Donderdag 6 augustus 2020, 16:00 - 18:00 uur


Locatie

Bar-restaurant Prachtig, Willemsplein 77, 3016 DR Rotterdam. Deze locatie is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...