HERO China F

Port Call: China-strategie

2021-02-10T09:00:00 2021-02-10T10:00:00
Online

Heeft jouw organisatie al een China-strategie?

Na meer dan 7 jaar onderhandelen, hebben de Europese Unie en China de contouren van de nieuwe handels-en investeringsovereenkomst op 30 december 2020 eindelijk vastgelegd. Nu zullen de ontwerpteksten ter goedkeuring worden voorgelegd. Wat staat erin en is dit in lijn met het 14e vijfjarenplan?

Jin Chen (oprichter van de Dutch China Desk bij Grant Thornton en PhD kandidaat) gaat tijdens deze Port Call in gesprek met Dr. Bart Kuipers (senior onderzoeker haveneconomie bij Erasmus Centre for Urban Port and Transport Economics). Ze bespreken de inhoud, risico’s en kansen van het nieuwe beleid van China voor de Rotterdamse haven. Heeft jouw organisatie al een China-strategie?

Naast Jin Chen en Bart Kuipers zal ook een vertegenwoordiging vanuit havenbedrijfsleven deelnemen aan deze discussie. Het programma en de overige sprekers worden binnenkort bekendgemaakt.


DATUM / TIJD

Woensdag 10 februari van 09.00 - 10.00 uur


HOE WERKT HET?

Voor aanvang ontvang je een mail met daarin een link die toegang geeft tot deze interactieve online bijeenkomst. We maken hiervoor gebruik van Zoom Webinars. Deelname is gratis.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...