De offshore-haven

De Offshore Community Rotterdam is er voor bedrijven die actief zijn in de offshore-industrie en zich sterk verbonden voelen met de haven van Rotterdam. Van productiebedrijven tot dienstverleners en onderwijsinstellingen; onze regio staat bol van kennis, ervaring en innovatie op gebied van offshore olie, gas, wind en decommissioning.

De Offshore Community Rotterdam heeft als doel om deze bedrijven met elkaar te verbinden en zo samenwerking, kennisdeling en business binnen het cluster en daarbuiten te stimuleren. 

 

 

 

Netwerken

Daarnaast hebben wij de promotionele taak om Rotterdam op de kaart te zetten als dé offshore-haven van Europa. Dit doen wij door het organiseren van netwerkbijeenkomsten, kennissessies en bedrijfsbezoeken. Maar ook beursbezoeken en beursdeelnames staan op de agenda.

De Offshore Community Rotterdam wordt gefaciliteerd door Port of Rotterdam en Rotterdam Port Promotion Council.

Evenementenoverzicht

Voorgaande events

Offshore Nieuws

Samenwerken aan het merk van de Rotterdamse haven

De Offshore Community Rotterdam is ambitieus en gaat de komende jaren de havens van Rotterdam, Moerdijk en Dordrecht verder op de kaart zetten als dé offshore-haven van Europa. Hiervoor hebben wij de hulp van alle bedrijven nodig, want samen staan we sterk.

Bent u enthousiast geworden over de Offshore Community Rotterdam? Heeft u groeiambities in binnen- of buitenland? Wilt u een bijdrage leveren aan de promotie van de haven? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Chris van der Deijl. De RPPC verwelkomt u graag bij de community.

Chris van der deijl, RPPC Chris van der Deijl

Neem contact met ons op

Chris van der Deijl Community Manager +31 (0)10 303 32 62 vanderdeijl@rppc.nl