Vertrekhal HERO site

Nieuwjaarsontbijt

2019-01-16T07:30:00 2019-01-16T10:00:00
Vertrekhal Lekhaven Rotterdam

Bereid samen met ons het nieuwe jaar voor!

Welke bestemmingen staan er op de agenda? Aan welke beurzen nemen wij deel? En welke regionale bijeenkomsten kunt u aan deelnemen? U hoort het allemaal tijdens het nieuwjaarsontbijt. En uiteraard is dit een mooi moment om samen met de leden van RPPC de voornemens en plannen voor het nieuwe jaar met elkaar door te nemen.

Vertrekhal HERO site

Letterlijk en figuurlijk. Want op woensdag 16 januari staat het team van RPPC voor u klaar met een heerlijk ontbijt. Neem een voorproefje op het nieuwe jaarprogramma terwijl u geniet van Chef Albert’s scrambled eggs, de strooppannenkoeken van Chris en de powersapjes van Susan!

Welke bestemmingen staan er op de agenda? Aan welke beurzen nemen wij deel? En welke regionale bijeenkomsten kunt u aan deelnemen? U hoort het allemaal tijdens het nieuwjaarsontbijt. En uiteraard is dit een mooi moment om samen met de andere leden van RPPC de voornemens en plannen voor het nieuwe jaar door te nemen.

De cirkel is rond
Wellicht was u erbij, toen wij een jaar geleden bijeenkwamen in De Vertrekhal in Rotterdam. Er werd ingezet op een nieuwe koers, we deden een beroep op u om hier een steentje aan bij te dragen. Met trots kan ik u melden dat dit, dankzij ú, is gelukt. Na een fantastisch jaar met mooie bijeenkomsten en maar liefst 60 nieuwe leden, nodigen wij u graag weer uit op deze prachtige locatie.

Samenwerking verstevigt
Een belangrijke succesfactor is de samenwerking tussen Havenbedrijf Rotterdam en RPPC. Tijdens het RPPC-Nieuwjaarsontbijt op woensdag 16 januari ondertekenen Allard Castelein (CEO Havenbedrijf Rotterdam) en Steven Lak (Voorzitter RPPC) een nieuwe vierjarige samenwerkingsovereenkomst.

Aanmelden
Natuurlijk bent u hier ook bij. U hoeft zich alleen nog maar hiervoor aan te melden. Deelname is gratis. 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...