Seminar en Netwerkevent
in Noordoost-Brabant

De regio Den Bosch, Oss, Cuijk en Veghel, een regio waar logistiek en economisch gezien veel gebeurt, waar veel ontwikkelingen gaande zijn. Een goede reden om de verladers en logistieke dienstverleners in deze regio te informeren over de vele mogelijkheden die de haven van Rotterdam biedt. Voor u een uitgelezen kans om uw bedrijf op de kaart te zetten. Bekijk samen met de gasten tijdens rondetafelgesprekken hoe zij hun import- en exportstromen kunnen optimaliseren.

De regio Den Bosch, Oss, Cuijk en Veghel, een regio waar logistiek en economisch gezien veel gebeurt, waar veel ontwikkelingen gaande zijn. Een goede reden om de verladers en logistieke dienstverleners in deze regio te informeren over de vele mogelijkheden die de haven van Rotterdam biedt. Voor u een uitgelezen kans om uw bedrijf op de kaart te zetten.

Bekijk samen met de gasten hoe zij hun import- en exportstromen kunnen optimaliseren. De actualiteit en ontwikkelingen worden tijdens interactieve rondetafelgesprekken voor het voetlicht gebracht. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. Ziet u mogelijkheden in deze regio? Zorg dan dat u aansluit bij deze promotiebijeenkomst. Wilt u een rondetafelgesprek leiden? U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier. 

 Programma 17.30 - 21.30 uur

  • Netwerkreceptie
  • Rondetafelgesprekken (2 rondes)
  • Walking diner met netwerkgelegenheid

Thema’s rondetafelgesprekken

  • Een betrouwbaarder bargeproduct ontwikkeld door APM Terminals Maasvlakte II BV met Van Berkel Logistics
  • In gesprek met Neele-Vat Logistics of er mogelijkheden zijn om de onbalans import/export in evenwicht te brengen
  • Uw logistieke supply chain verder optimaliseren door nauwe samenwerking met Marcor Stevedoring Rotterdam
  • Alles over de Nieuwe Zijderoute door GVT Transport & Logistics uit Tilburg
  • Optimalisering corridor Noordoost-Brabant – Rotterdam aan de hand van praktijkvoorbeelden door het Havenbedrijf Rotterdam
  • Maatwerk in op- en overslag door OOC terminals en de soepele verbindingen met ECT Delta en Euromax Rotterdam door EGS

Deelnamekosten

De deelnamekosten bedragen € 250,= per persoon, exclusief reis- en verblijfskosten.

Rotterdam Marktplaats

Aan deze bijeenkomsten hebben wij voor de deelnemende donateurs het element de Rotterdam Logistieke Marktplaats toegevoegd. Zowel voorafgaand tijdens de inloop, als tijdens het netwerkdiner zullen de gasten deze Marktplaats, die zal bestaan uit een verzameling van presentatiestations, kunnen bezoeken. Iedere deelnemende donateur kan desgewenst over een eigen station beschikken, waar het bedrijf op een aantrekkelijke manier wordt geprofileerd tegen een vergoeding van € 50,=.

Uitnodiging gasten

Van de gasten, die u door ons uitgenodigd wilt zien, ontvangen wij graag de volledige namen, functies en e-mail adressen, welke wij uiteraard vertrouwelijk zullen behandelen. Aan het uitnodigen van gasten zijn geen kosten verbonden. De gegevens ontvangen wij graag per omgaande per e-mail (rppc@rppc.nl).

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering worden de volgende kosten in rekening gebracht:
- 3 weken van te voren: 20%
- 2 weken van te voren: 35%
- 1 week van te voren: 50%
- 24 uur van te voren: 100% 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...