Header-Royal-Roos

GEANNULEERD Ledenbijeenkomst Royal Roos

2019-04-02T16:00:00 2019-04-02T19:00:00
Cead Delft

Ledenbijeenkomst Royal Roos / CEAD

Stap in de wereld van 3D-printing en ontdek de mogelijkheden van deze techniek voor de maritieme industrie. Op dinsdag 2 april organiseren Offshore Community Rotterdam en Royal Roos een ledenbijeenkomst bij CEAD, producent van industriële 3D-printers.

DEZE BIJEENKOMST WORDT VERSCHOVEN NAAR EEN NADER TE BEPALEN DATUM. MEER INFORMATIE VOLGT.

Stap in de wereld van 3D-printing en ontdek de mogelijkheden van deze techniek voor de maritieme industrie. Op dinsdag 2 april organiseert de Offshore Community Rotterdam samen met Royal Roos een ledenbijeenkomst bij CEAD, producent van industriële 3D-printers.

Tijdens de bijeenkomst geeft Royal Roos een live-demonstratie met de CFAM 3D-printer. Deze printer is maar liefst 5,5 meter breed, 7 meter lang en 4 meter hoog. Met deze afmetingen is het een van de grootste 3D-printers ter wereld die vezelversterkte thermoplasten produceert.

Maritieme toepassingen
Binnen de maritieme sector kun je bijvoorbeeld denken aan het printen van kleine rompen voor aquatic drones (onbemande boten) of sensorboeien. In het 3D-printing proces hoeft men geen mal te maken en dit levert naast besparingen ook nog tijdwinst op. Het bouwen met staal kost veel tijd en betekent nog steeds platen maken, lassen en nabewerken. Royal 3D print een kleine boot in 2 tot 3 dagen. Met een printproductie van 15 kilogram per uur kan het bedrijf objecten tot een omvang van 4x2x1,5 meter printen.

Ervaar het 3D-printen van heel dichtbij en meld je aan voor de ledenbijeenkomst bij CEAD in Delft. Deelname is gratis, en uitsluitend voor leden van de Offshore Community Rotterdam/ RPPC.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...