Hero-Warenbeurs-1250x775

Europese Warenbeurs

2018-10-25T12:00:00
Rouen (FRA)

het grootste trefpunt voor de Europese graanwereld.

De Europese Warenbeurs (European Commodities Exchange) is de belangrijkste ontmoetingsplek voor de agri sector en vindt dit jaar plaats op 25 en 26 oktober in Rouen (FR). RPPC verzorgt het Port of Rotterdam Agri Pavilion waar onze leden bij kunnen aansluiten. 

Ieder jaar komt de voltallige internationale agri sector tezamen op de Europese Warenbeurs. Niet alleen de handelshuizen, producenten, verbruikers en makelaars zijn van de partij. Maar ook financiële dienstverleners, terminal operators, graanfactors, controlebedrijven, ship brokers, ship owners en de verschillende modaliteiten zijn vertegenwoordigd.

We hebben een mooie plek weten te bemachtigen direct na de hoofdingang van de beurshal. Het wordt een echte netwerkstand voorzien van een bar, een ludieke publiekstrekker (meer informatie hierover volgt) en uiteraard de uitingen van de deelnemende partijen.

Na de eerste beursdag op 25 oktober organiseren wij op een externe locatie een netwerkdiner voor onder andere de deelnemende leden aan het paviljoen. We sluiten de beurs op 26 okotber af met een netwerkborrel op de stand.

Dus sluit aan bij het Rotterdam Agri Pavilion en zet samen met ons uw bedrijf én de Rotterdamse haven op de kaart tijdens deze Europese Warenbeurs in Rouen!

 

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...