rppc 1   (43)

Promotiebijeenkomst Nürnberg 2019

2019-02-07T00:00:00 2019-02-07T00:00:00
Nürnberg

Port of Rotterdam Seminar & Netwerkevent

Beieren is één van de krachtigste industrieregio’s ter wereld. Handel met het buitenland is al jarenlang een belangrijke succesfactor voor groei, welvaart en werkgelegenheid. Hier liggen dan ook volop kansen voor Rotterdamse bedrijven. Onze haven wordt nu vooral gebruikt voor importlading, maar vanuit Beieren groeit de export gestaag. Kortom, hoog tijd dat we de mogelijkheden van Rotterdam (en onze leden) weer eens onder de aandacht brengen! Daarom organiseren we op 7 februari 2019 een promotiebijeenkomst in Neurenberg.

Deze bijeenkomst is met name gericht op het midden- en kleinbedrijf. Dit is een sterk groeiende sector in Beieren en ook voor hen heeft de Rotterdamse haven vele mogelijkheden en voordelen. Zij vormen dan ook een belangrijke groeimarkt voor Rotterdam. Een van de sterke punten is de goede spoorverbinding met Zuid-Duitsland en de daarmee ontstane logistieke mogelijkheden met en via Rotterdam.

Een goed moment om weer eens naar het zuiden af te reizen. Ontmoet interessante gasten en bekijk samen met hen naar de optimalisering van de import- en exportstromen. Neem deel aan de interactieve rondetafelgesprekken en maak in ontspannen sfeer contact tijdens de netwerkmogelijkheden.

Mogelijke thema’s rondetafelgesprekken:

  • Hoe constante schaalvergrotingen van invloed zijn op de supply chain van vandaag
  • De verschillende modaliteiten zoals shortsea, spoor en weg
  • Hoe het mogelijk is om geld te besparen met fiscale vertegenwoordiging
  • De veelheid van verbindingen naar het voor- en achterland
  • Optimaliseren van uw supply chain met synchromodaal transport

Programma:

17:30 - 18:30 uur: Ontvangst met netwerkgelegenheid
18:30 - 19:00 uur: Ronde 1: interactieve presentaties
19:00 - 19:15 uur: Pauze
19:15 - 19:45 uur: Ronde 2: interactieve presentaties
19:45 - 21:30 uur: Walking diner met netwerkgelegenheid

Heeft u interesse in deze regio? Ziet u mogelijkheden? Gaan dan met ons mee! U kunt ook een rondetafelgesprek leiden! Geef dat dan aan op het inschrijfformulier.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...