Breakbulk-foto-algemeen

Breakbulk Breakfast

2019-03-07T07:30:00 2019-03-07T10:00:00
Courzand Rotterdam

Breakbulk Breakfast

Hierbij nodigen wij u uit voor het Rotterdamse ‘Breakbulk Breakfast’ in Restaurant Courzand op donderdagochtend 7 maart. Tijdens het ontbijt presenteert Havenbedrijf Rotterdam de vernieuwde staalstrategie.

Dit is tevens het eerste evenement van de Breakbulk Community Rotterdam, opgericht door RPPC en Havenbedrijf Rotterdam. Deze community is er voor bedrijven die zich bezighouden met projectlading en actief of gevestigd zijn in de Rotterdamse havenregio. Terminals, rederijen, verladers, expediteurs en (logistieke) dienstverleners; de havenregio biedt een ijzersterk netwerk van kennis, ervaring en capaciteit.

De community heeft als doel om dit netwerk met elkaar te verbinden en als collectief de Rotterdamse havenregio op de kaart te zetten als dé Breakbulk-haven van Europa.

Activiteitenprogramma
Tijdens het ontbijt presenteren wij het activiteitenprogramma van de Breakbulk Community voor 2019, met onder andere diverse beursdeelnames, netwerkbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken.

Staalstrategie
Eén van de goederensoorten waar Havenbedrijf Rotterdam nu de focus op legt is staal. Staal is niet de makkelijkste markt, maar samen met de Breakbulk Community Rotterdam gaan wij graag de uitdaging aan deze ladingstroom naar Rotterdam te buigen.

Havenbedrijf Rotterdam heeft met relevante spelers in de markt gesproken en de aangescherpte strategie ontwkkeld voor deze ladingstroom. Wij presenteren tijdens deze sessie de strategie en gaan graag met u in gesprek welke stappen wij met elkaar met kunnen zetten om de positie van de Rotterdamse havenregio te versterken.

Meld u nu aan voor het Rotterdamse Breakbulk Breakfast op donderdag 7 maart, deelname is gratis.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...