hero v3

Bedrijfsbezoek Greenport

2022-06-29T16:00:00 2022-06-29T19:00:00
Greenport Rotterdam

Bezoek Greenport Rotterdam

De voormalige scheepsbouwlocatie van Niehuis & Van den Berg in Pernis werd eind 2019 in gebruik genomen door Greenport Rotterdam. Het bedrijf heeft hier de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het opwaarderen van de locatie en het gebied heeft een ware metamorfose ondergaan! Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze transitie alles te maken met verduurzaming en vergroening van de haven.

Op deze locatie faciliteert Greenport Rotterdam haar klanten op het gebied van infrastructuur, maritiem, offshore en exclusief jachtonderhoud. Ook worden er duurzame en innovatieve projecten gestart op gebied van hergebruik van materiaal en equipment. Er komen walstroomfaciliteiten en oplaadpunten.


Verzamellocatie

De afgelopen jaren hebben diverse bedrijven, die passen bij de filosofie van deze locatie, zich gevestigd op het terrein van Greenport Rotterdam. Deze bedrijven kunnen gebruik maken van de gezamenlijke faciliteiten, waaronder diverse productiehallen met zware bovenloopkranen, kades, kranen en natuurlijk kantoorfaciliteiten. Bedrijven als SupTech Construction BV en Nederhoff Kraanbedrijf zijn hier inmiddels actief én hebben zich net als Greenport Rotterdam ook aangesloten bij RPPC.


Bekijk het!

Greenport Rotterdam en RPPC nodigen jou uit voor een rondleiding over het terrein. Onder begeleiding en voorzien van alle PBM’s bekijken we de kades met havenkranen en de productiewerkplaatsen. We sluiten af met een netwerkborrel op het dak van het kantoor met prachtig uitzicht op het terrein en het Eemhavengebied. Hier kan je ook kennismaken met de andere ‘bewoners’ van Greenport Rotterdam.


Datum / tijd

29 juni 2022
16.00 - 19.00 uur

Meenemen:
- ID-bewijs
- PBM's (helm, schoenen)


Aanmelden

Ben je lid van RPPC of gevestigd op Greenport Rotterdam? Meld je dan nu aan voor deze bijeenkomst. We hebben een beperkt aantal plekken (50), dus wacht niet te lang met aanmelden.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...