46473048332_9dfbc053bb_o edit

Ledenbijeenkomst Euro Rope

2019-03-12T16:30:00 2019-03-12T20:00:00
EuroRope Vlaardingen

Offshore Community komt samen bij Euro Rope!

Offshore Community Rotterdam en Euro Rope Netherlands BV nodigen u uit voor een ledenbijeenkomst op dinsdag 12 maart in Vlaardingen, de thuishaven van Euro Rope. Tijdens deze ledenbijeenkomst praten wij u bij over onze beursdeelnames, beursreizen en netwerkbijeenkomsten van dit jaar. We sluiten de bijeenkomst af met een bijzondere verrassing.

Dit jaar nemen wij met een paviljoen deel aan Offshore Energy in Amsterdam en met een gemeenschappelijke stand aan WindEurope Offshore in Kopenhagen. De inschrijvingen hiervoor zijn inmiddels geopend. Tijdens het evenement presenteren wij de nieuwe indeling van het paviljoen en de posities van de deelnemende bedrijven. Heeft u zich nog niet aangemeld? U kunt zich tot eind februai verzekeren van een plek:

Offshore Community Rotterdam en Euro Rope nodigen u uit voor een ledenbijeenkomst op dinsdag 12 maart in Vlaardingen, de thuishaven van Euro Rope Netherlands BV. Tijdens deze ledenbijeenkomst praten wij u bij over onze beursdeelnames, beursreizen en netwerkbijeenkomsten van dit jaar. We sluiten de bijeenkomst af met een bijzondere verrassing.

Dit jaar nemen wij met een paviljoen deel aan Offshore Energy in Amsterdam, en met een gemeenschappelijke stand aan WindEurope Offshore in Kopenhagen. De inschrijvingen hiervoor zijn inmiddels geopend. Tijdens het evenement presenteren wij de nieuwe indeling van het paviljoen, en de posities van de deelnemende bedrijven. Heeft u zich nog niet aangemeld? U kunt zich tot eind februari verzekeren van een plek.

Ook is er nog de mogelijkheid om aan te haken bij de beursreis naar OTC in Houston. Offshore Community Rotterdam organiseert hier tevens op zondag 5 mei een netwerkborrel voor de Nederlandse beursdelegatie in het Derek Hotel Houston, in samenwerking met IRO en Navingo.

Ludieke afsluiter
We sluiten deze informatieve netwerkbijeenkomst op een wel heel bijzondere wijze af. Wilt u weten welke verrassing wij voor u bedacht hebben? Meld u zich dan nu aan, en u ervaart het op dinsdag 12 maart! De borrel is inclusief warme hap. Deelname is gratis, en uitsluitend voor leden van de Offshore Community Rotterdam.  

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...