Argus-Biomass-HERO-site

Argus Biomass London

2019-04-08T00:00:00 2019-04-10T00:00:00
Hilton on Park Lane London

Argus Biomass London

Dit jaar vindt de 10e editie plaats van Europa’s grootste internationale biomassa conferentie van 8-10 april in Londen, UK. RPPC biedt haar leden de mogelijkheid  aanwezig te zijn op dit unieke platform om zakelijke contacten verder uit te breiden en groeikansen te benutten.

Tijdens Argus Biomass kunt u de belangrijkste spelers uit de Europese, Amerikaanse, Canadese en Aziatische biomassa industrie ontmoeten die de richting van de industrie de komende jaren zullen beïnvloeden. Er zullen meer dan 400 beslissers van 275 bedrijven uit 40 landen onder één dak aanwezig zijn.

Er is een afwisselend programma met ruim 26 uur aan inhoudelijke sessies, meer dan 70 invloedrijke sprekers uit de industrie en een panel van visionairs dat de laatste trends, ontwikkelingen en succesvolle cases binnen deze dynamische sector zal presenteren. Daarnaast zijn er uitstekende netwerkmogelijkheden tijdens formele en informele randprogramma’s en een uitgebreid ‘on site’ programma.

RPPC heeft samen met het Havenbedrijf Rotterdam een representatieve stand op een centrale plek van het netwerkplein weten te bemachtigen. Onze gezamenlijke boodschap is:
Plug in to the #1 bio port. Open a world of possibilities. Make it happen.  

Als deelnemer bent u goed zichtbaar want wij zetten uw bedrijf op de kaart van onze grote haventafel en uw logo wordt uiteraard ook op de achterwand van de stand geplaatst. Wij trekken bezoekers naar de stand met onze echte Hollandse stroopwafelkraam, waar dagelijks verse stroopwafels gemaakt worden. Heeft uw bedrijf een mooie mijlpaal of innovatie waarover het Havenbedrijf Rotterdam een showcase kan verzorgen door middel van een interview, dan bieden wij u de mogelijkheid om dit als extra exposure in aanloop naar het event op de website van het Havenbedrijf Rotterdam te plaatsen

Neem deel aan deze inspirerende conferentie over de laatste trends binnen de internationale biomassa industrie en pak deze unieke kans om samen met RPPC uw bestaande contacten verder aan u te binden, uw netwerk te vergroten en nieuwe partnerships aan te gaan.

Deadline voor aanmelden is 18 februari 2019.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...