london-eye-945497_960_720

UITGESTELD: Argus Biomass

2020-04-20T17:00:00 2020-04-22T15:30:00
Londen Engeland

Uitgesteld

Dit jaar vindt Argus Biomass - Europa’s grootste internationale biomassaconferentie - van 20 t/m 22 april plaats in Londen. Argus Biomass is hét platform om zaken te doen met wereldwijde marktspelers en nieuwe trends te verkennen in de markt voor houtpellets, houtsnippers en alternatieve grondstoffen. Er is een afwisselend programma met ruim 26 uur aan inhoudelijke sessies, meer dan 50 invloedrijke sprekers uit de industrie en een panel van visionairs dat de laatste trends, ontwikkelingen en succesvolle cases binnen deze dynamische sector zal presenteren. Er zijn meer dan 400 beslissers van 275 bedrijven uit 40 landen onder één dak aanwezig. Als lid van de RPPC bieden wij wederom de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden deel te nemen én zichtbaar te zijn tijdens deze jaarlijkse conferentie.

De Port of Rotterdam is hoofdsponsor van de conferentie en daarnaast hebben we een dubbele stand op een centrale plek van het netwerkplein. Als deelnemer bent u goed zichtbaar. We zetten uw bedrijf op de kaart in onze externe communicatie en uw logo wordt goed zichtbaar op de achterwand van de stand geplaatst, uiteraard kunt u gebruik maken van de stand. De stand is extra aantrekkelijk door de aanwezigheid van een chocolatier. Bovendien bent u als mede-sponsor van de zgn. ‘Ice-breaker reception’ op 20 april, de welkomstreceptie voor de deelnemers, zeer goed zichtbaar tijdens dit evenement.

Neem deel aan deze inspirerende conferentie en pak deze unieke kans om onder de paraplu van de Port of Rotterdam uw bestaande contacten verder aan u te binden, uw netwerk te vergroten en nieuwe partnerships aan te gaan.

Deelnamekosten bedragen € 2.500,- euro, inclusief:

  • Een toegangskaart tot de conferentie (21-22 april) t.w.v. € 1.917,50 (normale prijs)
  • Eventuele een extra kaart voor uw collega kost £ 900,00 (€ 1.080,00), dit is de super early bid rate, normale prijs € 1.917,50
  • Deelname aan de gezamenlijke beursstand met eigen logo op de achterwand
  • Co-sponsor van de ‘Ice-breaker reception’ met logovermelding
  • Hotelreservering (tegen betaling)

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) heeft de organisatie besloten deze conferentie te verplaatsen naar 21 t/m 23 april 2021.

Uiteraard brengen wij u op de hoogte wanneer wij besluiten om komend jaar hieraan deel te nemen.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...