HEBO-3

360° Virtual Visit: HEBO Maritiemservice BV

2020-07-02T13:00:00 2020-07-02T14:00:00
Online

Unieke 360° belevenis vanaf het water

Nieuw op de RPPC-agenda is de virtual visit. In samenwerking met fotograaf Paul Martens bieden wij u een spectaculaire 360° beleving. Vanaf het water, vanaf de wal én vanuit de lucht. Deze editie nemen we een kijkje bij HEBO Maritiemservice BV.

Van calamiteitenbestrijding, speciale transporten tot heavy lifting; HEBO Maritiemservice is met recht een maritieme duizendpoot te noemen. Het bedrijf heeft sinds twee jaar een nieuwe hoofdvestiging aan de Quarantaineweg op Rotterdam Heijplaat, dit jaar maken ze alweer de volgende stap richting de naastgelegen haven te Pernis.

Op de voormalige scheepsbouwlocatie van Scheepswerf Niehuis & Van de Berg aan de Eemhaven gaat HEBO Maritiemservice BV haar bedrijfsactiviteiten nog verder uitbreiden. Een mooie stap voor HEBO en natuurlijk een geweldige aanwinst voor de Rotterdamse haven. Om die reden organiseren wij samen met HEBO Maritiemservice BV een Virtual Visit, die live in 360° te volgen is via Youtube.

U stapt virtueel op bij HEBO Maritiemservice op het Quarantaineeiland. Al varende vertelt HEBO over het bedrijf en bekijken we vanaf het water én op de wal de nieuwe locatie in Pernis. U bent er 'écht' even bij en kunt zelfs online uw vragen stellen.


Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvangt u een link naar Youtube waar u de livestream kunt volgen. Als u zich voor 26 juni aanmeldt voor deze online bijeenkomst, heeft HEBO Maritiemservice nog een leuke attentie voor u.

De uitzending start om 13.00 uur en zal ongeveer 45 minuten duren.

De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...
De rolspecifieke tekst informatie wordt geladen...